15 augusti 2006

Varför alltid i sista minuten?!

Vad är det som gör att jag planerar och tänker ut en massa saker som jag ska göra och testa och så blir det ändå alltid panik till sist. Som igår när jag kom på att en av mina kära vänner i cyberrymden fyller år imorgon. Vilken tur att jag redan hade ett kort som passade för tillfället, men hur mycket roligare hade det inte varit att göra ett direkt tillägnat henne?!

Är det någon som har tips på hur jag ska komma runt detta?! Har ju massor av idéer och funderingar, men kommer inte till skott då pyssellusten inte riktigt vill infinna sig.

Imorgon ska jag i alla fall ha pysselträff här hemma på eftermiddagen. Petra som är hemma föräldraledig tar med sig sina juveler Maja och Erik och hämtar upp mig och Jessica på arbetet. Sedan ska det pysslas! Maja som är 3 år har egna stämplar (en del fick hon i födelsedagspresent av mig) tycker det är jätteroligt att vara med. Det ska börjas i tid... *fniss* Hoppas att jag kan visa upp lite resultat i övermorgon!

kram Annika

6 kommentarer:

Poohtra sa...

Ser fram emot imorgon. Maja har redan packat sin pysselväska. Det var viktigt att våtservettterna skulle med - de som hon rengör sina stämplar med.....VAR kan hon ha fått detta renlighetsbehov av ??
Kram Petra

Annika sa...

Jag är också en sista-minuten-människa.... Så jobbigt! Så får du tips, skicka dem vidare till migt!
Ha så kul på pysselträffen!Kramis!

Annika sa...

Hoppas att du fick lite pysslat men ffa trevlig samvaro :)

Tyvärr är vi många som måste ha sista minuten för att komma tillskott. Inte för inte talesättet: Mycket skulle inte bli gjort om det inte vore för sista sekunden/minuten. Så sant!

Poohtra sa...

Ni har jag också en dymo....gick inte att missa det. Det blir så snyggt ! Tack för senast !! Vi får göra om det igen....det är inte så lätt med 2 busfrön bredvid, fast de var extremt duktiga....Men det är lite lättare att koppla av utan dem ! KrameliKram ! Stämpla på !

netha sa...

Jag förstår att Ni har haft det mysig på er pysselträff. Härligt.

Jag har alltid varit en person med god planering och ute i god tid. Men sen jag braka ihop så är jag alltid, alltid ute i sista minuten och det är en jobbig känsla tycker jag. Men jag vet inte hur man kommer tillbaka. Kommer du på nåt så hör av dig. :-)
kramis

Stamparina sa...

Va kul! Jag ser verkligen fram emot resultaten sdan! Har tyvärr inga tips ang. ditt problem. Jag brukar ha en massa kort liggandes och plockar det som passar, men ibland hinns det ju med - att göra ett kort till den personen som fyller här och nu - men dessa tillfällen är inte så många. det enda tipset är att göra en bok och lägga i kort för personerna som fyller ett tag framöver. Personliga, men ändå gjorda i förtid.

Related Posts with Thumbnails