12 oktober 2006

Home sweet home!!!

Så var man då hemma igen efter en snabbvisit på sjukhuset, eller rättare sagt jag fick åka hem redan i tisdags, alltså dagen efter operationen. Allt gick väl, men det hade tydligen blivit lite inflammerat nu det sista så det var tur att operationen blev av nu så att jag slapp undan en större inflammation. När jag väl vaknade upp efter operationen, mådde mycket illa och var jättetrött efter att ha varit sövd fick jag se de fördömda stenarna. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi tänkt att de skulle kunna vara så stora som de var, hade förväntat mig lite större än ett gruskorn. Jag hade totalt fyra stenar, två i storlek med stenkulor fast de här stenarna var fyrkantiga och två lite större än gruskorn. Så man kan ju förstå att man haft ont!

Så nu är jag alltså kroppen fyra stenar och en gallblåsa fattigare och det känns fantastiskt bra! Hoppas nu bara att energin återkommer och att jag kan börja leva ordentligt igen. Igår var jag med mina kära lillebror på Telenor och skulle köpa en ny telefon, tyckte att jag var så pigg så. Gick ut till bilen, åkte till A6, gick in i telenorbutiken och valde ut telefonen och åkte hem igen. Helt färdig var jag och när jag satt telefonen på laddning (den skulle ju ladda minst 15 timmar) så somnade jag och sov i en timme… Idag har jag suttit och lekt och beundrat min nya vita Sony Ericsson W810i. Den valde jag mestadels för att det fanns både radio och MP3 spelare i. Än så länge är jag helnöjd!

På måndag är det tänkt att jag ska börja arbeta igen och det ska nog gå bra. Anna och barnen har lovat att vara extra snälla mot mig! Bara tröttheten ger med sig…

Idag har jag varit ute i friska luften ett tag, tog en promenad och det var skönt med den friska luften även om jag inte orkade så långt. När jag kom hem igen så hämtade jag ut ett par kuddar, en varm filt och satte mig på bänken utmed husväggen och fortsatte läsa i Stenhuggaren av Camilla Läckberg. För er som ännu inte läst den, så kan jag rekommendera hennes böcker!

Måste också passa på att rikta ett stort tack till alla er som ringt mig, skrivit uppmuntrande kommentarer här i bloggen, skickat omtänksamma mail och inte minst till er underbara som skickat fina handgjorda kort till mig på posten! Varmt tack till er alla, det känns skönt att ha er!

Hoppas att vi kan få ordning på bredbandet så att jag även kan lägga ut lite bilder igen, det känns så tråkigt och tomt utan dem här i bloggen.

Kram Annika

10 kommentarer:

Paula sa...

Åh, vad skönt att höra att du är på bättringsvägen! Du är saknad!

Krya på dig!
//Paula

Anonym sa...

Härligt att du är hemma och låter pigg igen, nu skall du se, nu kan du snart äta jordgubbar och en massa annat gott. :-)
Hade du både darrning och signal på mobilen? ;-)
Kramis
netha

Petra sa...

Kära vännen !
Skönt att höra att du är på "benen" igen ! Hoppas att du tar det lugnt och känner efter att du verkligen orkar jobba. Annars finns det ju madrasser så Anna o barnen får ta hand om dig på jobbet. Ypperligt tillfälle att leka doktor !
Kramelikram från Petra, Patrik, Maja och Erik

Anonym sa...

Hej vännen! Hoppas du är piggare och orkar lite mer idag. Vädret är ju kanon. Gick en promenad till A6, och tänk på vägen hittade jag 010, 011, 012, 013 så nu letar jag efter 014.
Ska bli kul att ses på måndag igen! Jag och Anna kan på tisd, men vi ska bara in till IKEA för.. ööh inser att detta blir ett långt medd. Skriver till ditt mail ist.

Anonym sa...

Ps. Det förra medd var från Jessica. Är inte alltför haj på det här.

Annika sa...

Så skönt att att allt gick bra! Sköt om dig nu och vila ordentligt! Kramis!

Cia sa...

Skönt att höra att allt gick bra och att du är på bättringsvägen!!

KRAM

Stamparina sa...

Hurra att du är på bättringsvägen! Harsaknat dina glada mail :-)
Vilken lyx med ny telefon, sånt behöver man verkligen emellanåt. KRAM
/Carina

Agneta sa...

Ja vem behöver gallstenar som är stora som stenkulor? *rys*

Hur har det gått att jobba nu då?

Miapuh sa...

:) inte min PB stämpel tyvärr men vill med ha den :)
Hur mås det nu?

kramis

Related Posts with Thumbnails