12 december 2006

Lucia imorgon och var är julkänslan?!

Imorgon är det redan Luciadagen och det är bara 11 dagar kvar till självaste julafton. Utanför fönstret (som visserligen är nyputsade för dagen) står regnet som spön i backen. Julkänslorna är puts väck för att göra små gästspel lite då och då när man gör julkort, tänder ljus, dricker glögg eller annat som jag förknippar med julen.
Idag har jag sysselsatt mig med att börja skriva alla julkorten. Har ett par till som jag behöver göra då jag har några jag inte är nöjd med. Idag har jag gjort 3 nya julkort och de blev faktiskt rätt bra, fast jag har insett att jag är ganska fyrkantig och förutsägbar. Det är väl det som är min stil kanske?!

Imorgon är det som sagt lucia och idag har jag gjort ett litet kort till alla mina bloggläsare! Hoppas att ni alla får en riktigt skön luciadag, med glögg, pepparkakor och lussekatter.
Själv ska jag vara på plats på jobbet 6.30 för att förbereda inför luciafirandet tillsammans med barnen. Vi är ute då vi är så himla många och det är inte så roligt om det regnar, så snälla håll tummarna för lokalt uppehållsväder över Huskvarna imorgon från 7.15 och en timme framåt.
Varma luciakramar Annika

7 kommentarer:

Petra sa...

Hej på dig och Glad Lucia, eller vad säger man ?
Du skriver att du är fyrkantig, nåväl dina kort är sådana i formen, men förutsägbar ??!! ICKE !
Du gör så fint och snyggt!
Kram

Annika sa...

Så fina kort! Gillar din stil! Kram!

Annelie sa...

Jättefina kort vännen, du gör alltid så himla fina kort! Inte är du förutsägbar! Bara i den meningen att det alltid är fina kort!
Kram Annelie

netha sa...

Jag gillar dina kort, punkt slut! Hoppas du fick en härlig Lucia, jag gjorde frukost till mina 4 barn som var hemma och var sjuka, så vi lussenjöt tillsammans. :-)
kramis

zarischka sa...

Vilka LJUVLIGA kort! :D

TACK för alla de rara kommentarer du lämnar i min blogg - jag blir så HIMLA glad! :D

Gunvor sa...

Jättefina kort Annika! Jag tycker inte att du är "fyrkantig och förutsägbar", men visst har du din egen stil! Jag tycker att du har en härligt rustik sådan!

Kram, Gunvor

Theresia sa...

Hej och hå vad mycket fina alster du har gjort...
Jönköping... inte långt från mig jag bor i Bottnaryd.. men jobbar i jönköping!!
Hit kommer jag igen.

Related Posts with Thumbnails