31 december 2006

Årets sista dag!

Så har det då gått ytterligare ett år, tänk vad fort tiden går! För ett år sedan bestämde jag mig för att mitt nyårslöfte skulle vara att må bättre och försöka fokusera mer på mig och vad jag vill. Detta både på jobbet och privat.

Det gångna året har det faktiskt blivit bättre, även om jag har en lång väg kvar att gå. Jag har i alla fall fokuserat mer på mitt pysslande och det är en viktig del för mig, det får mig att rensa hjärnan och koppla av.

Läste tidigare idag ett inlägg i kära nethas blogg och hon fick mig verkligen att tänka till. Hon uttrycker sig så fantastiskt bra och mitt råd är till er alla att läsa hennes inlägg Nytt År!

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka iväg och fira in det nya året med goda vänner. Ha en riktigt skön avslutning på 2006 och en ännu bättre början på 2007!

Mina tankar inför 2007 är att jag ska pyssla ännu mera, lyssna mer på mitt hjärta och ha roligt så ofta och mycket det bara går! Vad har ni andra för tankar/nyårslöften/mål eller vad ni vill kalla det?!

Avslutar med att visa upp det första och sista kortet jag gjort i år. Det första var ett födelsedagskort till min svägerska som fyllde år 1 januari och det sista är årets sista julkort som jag gjorde häromdagen bara för att inspirationen infann sig.


Nyårskramar Annika

2 kommentarer:

Gunvor sa...

Kul att du visar upp årets första och sista kort, och fina är dom! Lycka till med föresatserna för det nya året!

Kram och Gott Nytt År!

Cina sa...

Finfina kort Annika - och jag önskar dig ett toppenbra 2007 !!
Och sitt nu där i ditt nyfixade pysselrum och njut och skäm bort dig själv!
*STOR KRAM*

Related Posts with Thumbnails