30 september 2007

Länge sedan sist!

Det har varit en mycket tung början på den här hösten. Det har varit många kvällar på jobbet och så är det mycket privat. Jag älskar egentligen hösten, gillar mörkret, att få tända ljus, pysselstunderna och mysiga lässtunder med en god kopp te. Tyvärr håller inte min kropp med, den gillar sol och ljus, och jag blir alltid trött och deppig när hösten anländer.

Min mamma som knappt återhämtat sig efter allt strul med sin galla var för ett par veckor sedan på återbesök för att kolla att allt är som det ska. Det visade sig då att hennes blodvärde var fruktansvärt lågt och eftersom hon normalt har väldigt högt blodvärde så insåg de direkt att något var fel. Hon kom i väg på undersökning nästan omedelbart och tyvärr är det ett faktum att min kära mamma har fått cancer. En bit av tjocktarmen kommer att opereras bort, det är exakt samma sak som min far genomgick en av de första gångerna de hittade cancer hos honom. Jag är helt övertygad om att det kommer gå bra för min mamma, hon ska nämligen alltid leva!

Detta innebär även att jag och min bror kommer att undersökas framöver. Det känns tryggt, men ändå väldigt obehagligt! Det känns som att nu har vår familj fått utstå tillräckligt för en lång tid framöver, vi har knappt återhämtat oss efter den ena grejen innan nästa slår till.

På en av de yahoolistor jag är med har vi just nu och ett par veckor framåt onlineveckor då vi pysslar en massa på olika givna teman. Än så länge har jag hunnit med att göra 3 kort och jag hoppas att jag hinner med många fler. En av utmaningarna var att göra ett julkort i rosa, så det första är just ett sådant och det andra är en kombination av det och tema granar.


Det tredje kortet är till utmaningen maskering, tyvärr är det inte så många maskeringar men draken och borgen är i alla fall maskerade. Kortet är gjort till min lillebror som fyller 30 år imorgon och som hade fest igår. Han gillade kortet jättemycket, så nu är det bara så att jag måste lära mig att färglägga sådana här motiv riktigt bra. Carina är duktig på det så kommande helg när vi ska på pysselträff och pysselmässa har jag tänkt att hon ska få försöka lära mig! Kolla gärna in hennes blogg och hemsida, där finns mycket läckert!!!

Kram Annika

3 kommentarer:

"Witch" sa...

Jag är stum och chockad !!! Vilket annorlunda kort du gjort Annika - och vad FINT det är !!! Du kan ju !!!Det var verkligen roligt att få se kort i din blogg igen gumman :)
*KRAM*

sussig sa...

Hej!

Vad kul att se dina kort igen! :)
Är ofta in för lite inspiration.
Tråkigt med din mamma, men det är klart att det ska gå bra, mammor ska ju alltid finnas... ;)

Ha det bra!

Elenor sa...

Snygg drake, var har du hittat den? =)

Related Posts with Thumbnails