30 mars 2008

Stämpel och scrapmässa i GBG

Igår var det dags för den stora stämpel- och scrapmässan i Göteborg. Jag åkte dit med 3 härliga tjejer, Anita, Cathrin och Theresia. Det var massor av folk med samma intressen som jag som var där och shoppade. En dag på mässa är fylld av både härlig glädje och ibland oxå lite frustration. Det är härligt att gå och titta på alla saker, men ibland är det trångt i montrarna och man kommer inte fram ordentligt. På mässan träffade jag min goda vän Paula och det var härligt att få tillfälle att prata och kolla in alla butikers utbud tillsammans. Hoppas att vi ses snart igen!

Det gick åt ungefär 1100 kronor och här är en bild på det jag handlade. Det dyraste blev en desktop carousel som jag ska ha stående på mitt skrivbord med alla pennor, saxar och andra saker som är bra att ha lättillgängliga. Sedan blev det stämplar från easer, några nya filurer från Kortmakaren, en liten picknickkorg från magnolia, 4 nya promarkerpennor och 3 nya härliga impressdynor. Ett gäng med mönstrade papper i underbara härliga färger från scenic route har jag oxå inhandlat. Bilderna visar de olika papperens fram och baksidor.
Tack till er underbara tjejer för att ni gjorde det här till en härlig dag!!!

Nu hoppas jag få ordning i pysselrummet med den nya förvaringen och att pyssellusten infinner sig så jag får använda alla nya fina saker.
kram Annika

6 kommentarer:

Paula sa...

Yes, du köpte den!!! Du fick allt shoppat lite till du efter att jag lämnade dig!

Det var supermysigt att träffas Annika och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen.

kram på dig
Paula

Cathrin sa...

Hej vännen,och tack för igår.Jättefina papper du hittade.Jag känner mej duktig för jag skulle inte köpa några alls men köpte bara 20 st,det var väl bra gjort va?Ha en bra vecka,Kram Cathrin

poohtra sa...

Hej vännen !
Vilka fina papper och saker du köpt ! DU fick mycket för pengarna....
Ska du till Lina på torsdag ?
Kramis Petra

Anita sa...

Hejsan goa Annika!
Tack för en härlig dag tillsammans. Bilfärden gick fort som attan för vi hade så trevligt.
Vad mycket fint du köpte. Härliga färger på pappren. Tänk, jag har alltid med mej blåa hem. :o)
Ha det gott och hoppas vi ses snart igen.
Stor kram från Anita

Anonym sa...

Vad mycket fint du handlade! Utbudet är så stort plus alla människor, så det är inte alltid lätt att hitta nya saker. Din "carousel" verkar superbra!
Ha det Fint!
Kram,
Lotta/ FruH

Carina "Ina" sa...

Du kom hem med lite saker också ifrån Götet ser jag :-)Det är alltid trevligt med mässa men det var lite trångt och syrefattigt ibland....

Related Posts with Thumbnails