30 april 2008

Redan sista april!

Jag har fått ett antal mail där ni bloggläsare har efterlyst mig. Det händer mycket i mitt liv och jag har inte haft någon lust att sitta vid datorn, jag har helt enkelt prioriterat annat i livet. Tiden rullar på i ett rasande tempo, nästan en hel månad sedan jag sist skrev här. Idag är det valborgsmässoafton och den firas här hemma i lugn och ro med sambon. Ska vara långledig hela helgen och det ska bli så skönt, vi har inget inplanerat så vi tar dagen som den kommer.

Det är många som undrar hur det går för mig på mitt "nya jobb". Jag trivs jättebra och längtar inte alls tillbaka (visst saknar jag de gamla barnen och mina goa kollegor, men mer är det inte.) Jag har nu varit på min nya förskola i 11 veckor och det har hänt så mycket på den korta tiden. Jag har underbara kollegor, vi har så roligt tillsamans och samtidigt har vi gemensamt höga ambitioner. Jag får massor av gehör för mina idéer och de tar till sig av min erfarenhet. Hela tiden tar vi små steg framåt och efter i måndags kväll då vi planerade för hösten så känns det riktigt bra. Nu återstår bara att få till ett schema som funkar oxå, kanske någon av er som läser får hjälpa mig om jag kör fast!

Jag har ändå pysslat en del under tiden så här kommer en kortkavalkad. Det första kortet är ett tackkort till min goda vän Anna där jag tackar för tiden vi har arbetat ihop. För ett tag sedan skickade underbara Paula ett kort till mig och det gav inspirationen till detta kortet!


En av mina kollegor undrade om jag inte hade några kort till små nyfödda flickor. Insåg att jag inte hade ett enda och då gjorde jag dessa. Syns det att jag gillar starka glada färger. Ser att några av korten blivit sneda i scanner, men ni får hålla till godo ändå.

kram Annika

5 kommentarer:

am sa...

va skönt att se dig här igen. och pysslat har du också gjort.
Kul att du får gehör för dina tankar om förskolan. Själv ska jag byta fritids i höst

kram

Paula sa...

Jippiiii! En massa nya Annika-kort! Massor med fina och färgglada kort. Gillar dom massor allihop! Du är helt grym!

Fårstår precis att du inte prioriterat datorn! Så är det ibland och då ska man lyssna på sig själv.

Kram
Paula

poohtra sa...

Välkommen tillbaka ! Har saknat dig ! Vilka härliga kort du gjort, några gjorde väl på träffen i Tenhult !!??

Skönt att vara ledig !! ta vara på tiden och varann. Sköt om dig så hoppas jag att vi kan ses snart.
Kramis Petra

Anita sa...

Hej vännen!
Vad glad jag blir över att du skrivit här igen och jag hör att det är bra med dej. Saknade dej på pysselträffen, men det blir väl fler gånger.
Dina kort är alldeles underbara.
Ha det gott och ta hand om dej.
Stor kram från Anita

Pijo sa...

Fin fiiina kort. Det är verligen snyggt med starka färger på kort man blir glad bara man ser dem. Min favorit blev det översta KRAM kortet.
Kram Pia

Related Posts with Thumbnails