30 juni 2008

Födelsedagsfirande och nya kort!

I lördags var det födelsedagsfirande här hemma, jag och Anna fyller år på samma dag, den 16:e juni. Vi har alltid ett litet kalas för forna kollegor och numera bara goda vänner. Min sambo tillagade maten och Anna och jag hade ordnat en femkamp, med olika sorters klurigheter.

Femkampens grenarna:
Tipspromenad med kluriga frågor
Smaklek där man med förbunda ögon skulle komma på vad man åt
Para ihop figur med rätt författare
Knep och knåp, gissa fåglar, godis, städer och ord
Legobygge. Vid den här tävlingen fick de tävla i lag, en satt med ryggen emot och förklarade hur bitarna satt ihop i förhållande till varanda och den andra byggde.

Inte helt enkelt, men jag tror att det var uppskattat! Första pris som gick till Anna var en bok som heter "Saker min flickvän och jag grälar om" av Mil Millington. Vi hade även ett tröstpris i form av en påse nappar som gick till Jessica.

Finfina födelsedagspresenter fick jag. Av Lina, Jessica, Petra och Anna fick jag en fin grön mugg med vita prickar, en tekula, en påse te och att döma av texten i födelsedagskortet har de gjort en teprenumeration åt mig som kommer dimpa ner i brevlådan en gång per månad i fyra månader. De vet vad jag gillar!!!

Av Anna fick jag de här finfina våningsfaten som jag så länge velat ha, men som sambon egentligen inte gillar. Nu får han stå ut och jag är lycklig!!! Det röda är stort och det i orange är ett litet. Det översta röda fatet och det understa orange är lika stora så man kan om man vill göra det ännu högre!


Jag har gjort lite nya kort till PaperMaze oxå och här får ni se några av korten. Mestadels har jag bara lekt med papper och endast en stämpel har jag använt på de korten ni får se nu och det är den svarta ramen på kram kortet. Allt material finns hos PaperMaze. Det pågår en tävling i deras blogg nu, det är en kul utmaning så jag hoppas att det är många som vill vara med!


Ha det gott!

kram Annika

6 kommentarer:

poohtra sa...

Tjipp vännen min !
Lördagens övningar och klurigheter var verkligen uppskattade från min sida ! Hoppas nu inte bara att jag smittade er...visserligen var du också förkyld...men jag fick gå hem från jobbet idag - dunderförkyld !! Blä!
Ska gå och lägga mig men hinner ju med en bloggrunda innan....
Fina kort ! Du har verkligen olika stilar på dina kort, kul !!
Gillar fröken Ståhl färgen orange månntro !?
Ha det så gott.
Kramis Petra

annmari sa...

Vilken kulig kväll ni verkar ha haft.
Fina kort har du gjort också. Det är ju så bra med punchinellan att man kan använda alla småbitar också.
Ser fram emot grillning av sambon någon dag

kram am

paradise sa...

*hihi* vilka roliga lekar!! =D
Å vilka toppenfina kort du gjort!!
Grattis på födelsedagen i efterskott!! =D
stor kram Petra

Sanna F sa...

Grattis i efterskott och vilka urfina kort!!!
KRAM

Anonym sa...

Hej!
Jag lekarna va KUL! Gillade Legogubb tävlingen mycket!!!

Ossåå Patriks mat va ju lika underbar as always!!!

Stor kram Lina

Nina sa...

Åh, URLÄCKRA kort!!
Grattis i efterskott, sötnos! ♥

Related Posts with Thumbnails