15 juni 2008

Pysselmara i Alingsås!

Nu har jag varit iväg på Stämpelbodens pysselmara i Alingsås och det var så lyckat! Härligt sällskap, inspiration och kreativitet som flödar, god mat och många härliga skratt. TACK Jaana för att jag fick bo hos dig!

I fredags kväll när jag, Carina och hennes dotter Caroline kom fram så hade vi en lugn och skön hemmakväll. Det blev ändå rätt sent då vi satt och pratade och hade det helmysigt. Fick även några för tidiga födelsedagspresenter av mina underbara vänner Jaana och Carina, puss på er.

På lördagen skulle vi upp relativt tidigt för att komma iväg till träffen, blev inte så tidigt som vi tänkt oss, men snälla Sara hade hållit platser åt oss. Träffen erbjöd härliga människor, demosar, shoppingmöjligheter, tid för pyssel och inhämtande av inspiration och mycket god mat! TACK Puck och Annika för att ni ordnar det så bra för oss och ett extra tack till alla dem som hjälpt er att göra det så lyckat. Två tävlingar hade de oxå, en för kort och en för scrap, jag deltog i kortmakartävlningen. Reglerna var att man skulle använda stämpelbodens stämplar, sommartema, he med något blått och minst 3 brads. Resultatet blev det här riktigta Annika kortet!Ett enkelt bokmärke blev det till mamma oxå.

Stamparina hade en härligt inspirerande demo där man använda glossy papper, brayer, impressdynor, versamark och/eller stazon dynan. Jag använde brayern, impresserna och staz on dynan och fick till några helt galet färgglada kort, men än så länge får ni hålla till godo med ett av dem!


Sist men absolut inte minst måste jag berätta om min stora turdag. Det fanns två lotterier och jag köpte 6 lotter. Vann två omgångar med smal dubbelhäftande tejp och en förpackning med brads, hjärtan och blommor. Jag vann även det STOOOORA förstapriset!!! På bilden här ser ni hur stort det var och hur chockad jag är över att ha vunnit!!!


Nu är det söndag och vid 17 ska jag och mitt härliga arbetslag hem till en av kollegorna för att ha lite kul ihop.

Kram Annika

8 kommentarer:

Hem & Harmoni Marie sa...

Grattis, vilken tur du hade!
Kram Marie

Carina "Ina" sa...

Grattis till vinsten och grattis på födelsedagen!

Cathrin sa...

Oj oj vilken kul helg du har haft. Vilken tur sen då,vinna 2 så fina priser,ja du ser allt lite chockad ut,hi,hi.Grattis får jag väl säga med,är det i dag du fyller? Ha det bäst.kram Cathrin

Sara - SaGam sa...

tack för väldigt trevligt sällskap på maran! och återigen mycket grattis till alla dina vinster - turgumma där!

Miapuh sa...

Grattis på födelsedagen och till vinsterna :) hoppas allt är bra
kramis Mia

Lilla Annas blogg sa...

Grattis till dina vinster. Tack för att du tittade in hos mig. Vilka härliga kort du gör.
Ha en bra dag,
Anna H

am sa...

O vad kul ni verkat ha. Stort Grattis till vinsterna, massa skojsigt verkade det vara

poohtra sa...

Grattis til vinsten ! DU har då tur ! Avis ?? Jag ?? ja......

Ha det så gott vännen min.
Kramis Petra

Related Posts with Thumbnails