16 januari 2009

Kan man köpa inspiration?!

I så fall vill jag genast beställa en hel kasse! Det har gått trögt nu ett bra tag (känns som att jag börjar bli tjatig). Den här veckan har jag fått hem en massa roliga pysselgrejer som jag hoppas får mig att komma igång igen. Ska tänka på kortmakeri det sista jag gör innan jag somnar ikväll... Kanske hjälper det?!

Nu vill jag passa på att fråga alla er andra, vad gör ni när inspirationen tryter?
kram Annika

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har märkt att jag många gånger helt måste ta en paus från scrappandet (några dagar oftast) och inte tänka på det. Sen brukar jag även städa och få iväg/sälja gamla scrapprodukter som jag inte använder, för de ligger lite i mitt undermedvetna och "skaver". Lite Feng Shui inom scrapbookingen liksom, att göra sig av med gammalt och rensa ut. Det behöver jag göra, då känns det oftast bättre. Såklart finns det mängder med bloggar och liknande, men städning och att få shoppa nya saker är det jag främst gör :D

netha sa...

Jag sorterar och organiserar, då hittar jag alltid något nytt som passar ihop och så kommer jag på en ide av det, sen är man igång igen. :-)
Kramis

Elwa sa...

Tack för besöket i min julkortsblogg!
Inspiration är precis som livet självt - det går upp och ner! Snart är du uppe ur din svacka.

Anonym sa...

Jag brukar göra något annat när jag känner att inspirationen tryter och då helt andra saker än pyssel, ibland så hjälper det att städa lite bland grejjorna också.

Osså en liten bloggsväng för att se vad ni andra har för er förstås.

//Agneta

Cathrin sa...

Hej vännen! Ta en pause om inspirationen tryter, så måste jag göra. Det går inte att tvinga fram något, lusten kommer tillbaks jag lovar. Hoppas din helg varit bra. Kram Cathrin

Ammi sa...

För mig funkar det inte att pressa fram det, tar en bloggrunda, kollar i shopparna och städar bland gamla scrapprylar. Sorterar mina foton, brukar alltid hitta nån bild som vill bli scrappad till slut :-)

Anonym sa...

Jag undrar också var man kan köppa insiration....
Den kommer tids nog, inte lätt att tvinga fram saker.
Många kramar Theresia

Anonym sa...

Jag undrar också var man kan köppa insiration....
Den kommer tids nog, inte lätt att tvinga fram saker.
Många kramar Theresia

E sa...

Jag brukar gå på bloggrunda och insupa massor av inspiration av alla dutiga scrappare som visar sina fina alster! Det brukar hjälpa mig att komma igång igen. Men ibland är det ju så att man bara behöver en liten paus och så kommer inspirationen tillbaka när man minst anar det:)

Related Posts with Thumbnails