21 januari 2009

♥ÄÄÄÄNTLIGEN!!!♥

Idag så känner jag mig lite piggare igen efter att ha varit sängliggande med hög feber och ont i kroppen. Febern har gett med sig, men värken i kroppen finns kvar.

Kände mig så rastlös så jag tog med mig lite pyssel och satte mig i soffan framför TVn. Fick äntligen gjort lite kort, har under en längre period tänkt göra nya kort till 3 bus (butiken som säljer mina kort) tänkte fylla på med mer kort och byta ut de som finns kvar.

Det blev en hel hög gjorda kort och jag känner mig faktiskt lite lycklig. Några kort är utan text, vad tycker ni ser det väldigt tomt ut?!


Lämna gärna en liten kommentar om vilket kort du gillar bäst (och varför) innan du surfar vidare.
kram Annika

5 kommentarer:

annmari sa...

Ja se nu till att bli frisk tills vi ska komma ;-) Här var 8-10 st barn sjuka i två olika klasser + 3 lärare.

Gillar nog pingvinkortet mest.Gillar kontrasten svart-gult.
Tycker inte det blir tomt utan text. Dessa kort kan ju användas till olika tillfällen dessutom
kram am

"Witch" sa...

Skönt att höra att du mår bättre! Så jobbigt att vara sjuk :(
Jag tycker det översta är jättefint, mitt favoritkort. Gillar det röda och kombinationen av papperna. Text behövs ju inte alltid. Och då behöver man inte vara begränsad att det måste vara tex grattiskort osv.
Alla dina kort är alltid fina, både med och utan text!
*kram*

Linda - www.knorrigt.com sa...

Skönt att höra att du mår bättre. Jag gillar pingvinkortet bäst. Varför vet jag inte egentligen, men det är nog färgerna. :)

Pijo sa...

Skönt att du är på bättringsvägen. Vad många och fina kort du gjort. Och vad söta motiv det är på alla *like*. Min favorit blev den röda. Gillar färgen och motivet....framför allt elefanten.
Kram

ElinÅ sa...

Så många söta kort! Svårt att välja en favvo men det får nog bli det bruna med nallen och barnvagnen, tror det va mönstret och färgerna som jag fastnade för lite extra!

Related Posts with Thumbnails