09 juli 2009

Semestertider

Det är riktigt skönt att ha semester, än så länge har vi bara tagit dagen som den kommer. Vi har hunnit med att umgås med familj och vänner, städat undan lite, tvättat, pysslat och så har jag hunnit med att läsa ut boken "mannen med litet ansikte".

Imorgon bär det av till kusten, närmare bestämt till Grebbestad. Min kollega Ann-Sofie har en husvagn uppställd där och ville att vi skulle komma och hälsa på. Sambon är inte jätteförtjust i att "trängas" så det började med att vi hyrde en stuga ett par dagar nästa vecka. Inte jättebilligt, men roligt! I förrgår ringde telefonen och då fick vi erbjudande om att låna hennes svärföräldrars villavagn fredag-tisdag och det tackar vi inte nej till. Det ska bli så skönt att komma iväg och jag är säker på att vi kommer ha det kanonbra! Så nu håller vi som bäst på att packa inför trippen, men jag tog en paus medan sambon är iväg och fixar bromsarna på bilen.

Som ni kanske kommer ihåg så har jag förmånen att sälja mina kort hos Pernilla och Calle på 3bus i Taberg. Har varit lite dålig på att fylla på lagret av kort, men nu har jag tagit tag i det och jag hoppas att det håller i sig. Det här är de senaste korten jag gjort. Höll dem riktigt enkla den här gången.kram Annika

5 kommentarer:

annmari sa...

Visst är det härligt med semester. Jag håller på att städa bland papper och dyl. Slänger faktiskt en del också ;-)

kram

chruss sa...

Mjaaaaeee, min första semestervecka är blöt, sedan igårkväll är vi nu uppe i 65 mm regn och det läcker fortfarande där uppe. Men. Det är skönt att bara vara!
Underbara kort du har gjort - klart att de säljer!
kram

Jaana sa...

Ha en häääärlig tripp ! Solsken och glädje, önskar jag er och hälsa havet och Patrik !
KRAM på dig !

Theresia sa...

Jag vill bara önska dig en underbar sommar, NJUUUT av din semester. Jag ska njuta av min familj.
Härliga kort och vad roligt att du får sälja dem i Taberg.
Många kramar Theresia

Sanna F sa...

Jätte härlig kort och vad kul att du säljer dem i butik!
Ha en skön semester!

Related Posts with Thumbnails