06 juli 2009

Vill ha musiktips!

Sitter och pysslar i pysselrummet och tänkte lyssna på lite bra musik. Varje gång jag sätter igång Spotify är det som att all bra musik jag har tänkt att lyssna på bara försvinner, jag kommer inte på något bra alls.

Så nu vill jag ha alla era musiktips, alla genrer mottages tacksamt! Vill vidga mina musikaliska vyer lite, så tipsa mig om era favvolåtar eller artister så lovar jag att återkomma med en kommentar.

kram Annika

6 kommentarer:

annmari sa...

Självklart Sprinsteen. Sedan tar jag och söker på olika artister och plockar godbitarna där ur. Eller sök på absolut rock anthems , eller Absolute Music osv så kommer alla skivorna ner dimpande
Winnerbäck, Neil Young, Niklas Strömstedt, Peps, Ted Gärdestad, Uggla, DI Leva. Det är några av de jag har mappar av

kram am

Kicki sa...

Här är min spotifylista just nu: http://open.spotify.com/user/xedric/playlist/3GAPdhTFxFJ76XGZ1KgmvN
Hoppas länken funkar, har aldrig länkat till spellista förut. :)
Kram Kicki

Gunvor sa...

Tack för kommentaren i min blogg!
I min CD-spelare i bilen går för närvarande "Greatest Hits" (Bruce Springsteen och E-Street Band) och "The Essentials" (Leonard Cohen) mest. Även i MP3-spelaren finns Springsteen, och då tillsammans med Louise Hoffsten och Ulf Lundell

Sara-SaGam sa...

Hmm, jag lyssnar på en del musik när jag pysslar, men just nu är det sr.se:s sommarprogram som gäller. Det blir liksom aldrig av att jag lyssnar när det sänds i realtid så framåt natten väljer jag och vrakar bland alla pratarna. Då får man en väldig massa musik presenterat för sig.

Muffin sa...

Magnus Tingsek är enligt min mening bland det bästa som finns. Även Pauline står högt i kurs!

Anonym sa...

Ett nytt band från sverige som heter Monster Club, har bara hört dem live och jag vet inte var man hittar musiken

Related Posts with Thumbnails