13 november 2009

Fredagen den 13:e

Inte är jag speciellt skrockfull, men min mormor var det så en del har smittat av sig. Fredagen den 13:e har för mig aldrig varit förknippat med otur. MEN ibland får man omvärdera och dagen idag var sannerligen en fruktansvärd otursdag.

Som ni vet så bor min svärmor sedan ett tag tillbaka på ett rehabiliteringsboende eftersom hon ramlat ur rullstolen och återigen brutit lårbenet. Idag händer det som inte får hända, min svärfar blir påkörd på ett övergångsställe och får en riktigt allvarlig fraktur på benet. Visst tänker ni då (precis som vi), han hade änglavakt som klarade sig så bra som han gjorde. Det var ett jobbigt telefonsamtal från sambon som ringde och berättade att han fått telefonsamtal från ambulansen och var på väg upp till akuten. Ännu värre var det att behöva åka till min svärmor och berätta vad som hänt.

Nu är det bara för mycket, jag förstår inte hur energin ska räcka till. Fast känner jag mig själv rätt så biter jag ihop och fixar så bra det bara går och när allt lugnar ner sig då bryter jag ihop en stund.

Jag vet att jag i alla fall har gjort en kär bloggvän glad idag. Vi har haft ett litet byte, hennes fina brädor mot mina handgjorda kort och tändsticksaskar. Imorgon ska vi på goaste Måns 2-års kalas och sedan ska jag vara barnvakt medan sambon, pappa, bröderna och svägerskan går på handboll. Tur att man har guldkorn i vardagen i dessa tunga tider!Här är en favvobild på allra sötaste Måns.En riktig MYSbild på sötaste brorsbarnen.

kram Annika

4 kommentarer:

Therese sa...

Vännen, du ska veta att det är ömsesidigt, jag är så glad att jag "hittat" dig :-) Skickar massor av styrkekramar, vissa prövas hårt... måste verkligen vara tungt, tur att ni har varandra och att du har dina glädjespridare i form av brorsbarnen bland annat. Här lyser minst 25 värmeljus och jag njuter att att jag gjort advent på hela nedervåningen... Lovely. Varma kramar.

Myamia sa...

nääääe!!! nu får det vara nog annika. jag tycker att de dina har varit med om tillräckligt nu. massa kramar till er. kram mya

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hej!
Till dig hittade jag via en länk från Therese. Vilken underbar blogg du har. Kommer snart tillbaka. Kram kram

Therese sa...

Hi, hi det är jag som ska tacka, de är såå underbara, tänker nog ha ett av ugglorna som tavla i Fröets rum sedan :-) Kram kram

Related Posts with Thumbnails