10 december 2009

Nu så...


Äntligen så är det dags att tala om vem den lyckliga vinnaren av 3 av mina handgjorda kort är. Även denna gång numrerade jag inläggen och lät random.org fixa fram en vinnare åt mig.

Tycker faktiskt inte att vinnaren kunde bli bättre just den här dagen. Vinnaren är min gulliga kusin Katta som dessutom fyller 30 år idag, HURRA för dig!!! Maila mig på annikaskreativasida@telia.com vad du har för önskemål om kort så ska jag se vad som finns i min låda med färdiga kort. Adressen har jag ju redan som du märkt.

Nu skall jag återgå till min spikmatta en stund, har så galet ont i ryggen och jag vill så gärna att det går över. Imorgon bitti väntar luciafirande på jobbet, sedan en mysig dag på jobbet, därefter hem till en kollega och fixa sallad inför kvällens jultabberas med arbetskamraterna, jultabberaset och därefter avslutar vi med en öl eller två någonstans. Så det blir en innehållsrik och lång dag imorgon, men jag tror att det blir riktigt kul!

Har gjort några nya kort för PaperMaze som jag ännu inte visat. Mer information om korten finns i PaperMazebloggen. Fråga gärna om det är något du undrar över!
Här är ett så kallat teljuskort, i den lilla boxen på kortet finns 4 juldoftande värmeljus. Perfekt att ge bort tillsammans med en liten dekorerad tändsticksask.kram Annika

8 kommentarer:

Therese sa...

Å så kul att vinnaren även fyller år, perfekt ju! :-) Och vilken dag du får i morgon, låter riktigt mysigt med tabberaset... Själv tror jag att jag måste fixa julskinkan - är sååå sugen på en skinksmörgås ;-) Stor varm kram - hoppas ryggen blir bättre!

Rimna sa...

Tack för att du deltar i min utlottning!

Hoppas du får ett riktigt härligt tabberas och att ryggen är bättre!

st.hakan sa...

Dubbelt grattis Katta, önskar Håkan och tjejerna

Katta sa...

Nämen käre nån, jag vann!!!!!!!!!
Vilken grej:)
Tack som tusan!
Tack Håkan med girlsen, hälsa de små hjärtana!
Nu ska ja ta o maila dig kära kusin, tack o bock o tack o bock o puss o kram!

Anki sa...

Underbart! Måste bara pröva denna kortvikning. Man behöver ju inte ha ljus i asken utan i juletider behövs ju mkt godsaker...hihi.... Kram - Anki

Petra/Paradise sa...

Korten är som vanligt urfina!!
Du är en fena på detta och jag ser att inspirationen flödar!! =D
Tänk att jag missade ett handgjort kort av dej..*gråter*
Men visst, din kusin förtjänade denna vinst måste jag säga.Även att jag tänker fortsätta vara lite purken över att jag missade hela tävlingen.. ;)

HOppas du får en trevlig helg Annika!

Ta hand om dej!
KRAMAR Petra

Millan M sa...

Hoppas du får en trevlig kväll med jultaberas o öl o allt annat:) :)
Fint teljuskort du gjort! Har testat själv för första gången. Blev faktiskt nöjd.

Pia sa...

Låter som du hade en hektiskt men rolig dag i går. Så fina kort du gör hela tiden. Det med ljusen var ju en rolig ide. Blir nog uppskattat av mottagaren. Trevlig helg. Kram

Related Posts with Thumbnails