13 februari 2010

Mysig lördag

TACK för alla kommentarer idag, så roligt att se vilka det är som smyger runt här (hoppas att ännu fler väljer att ge sig tillkänna). Visst förstår jag att ibland har man inget direkt att skriva eller så har man lite tidsbrist och då prioriterar man att läsa istället för att kommentera.

Idag har jag haft ytterligare en mysig lördag. Jag har varvat pyssel framför TVn med underbar musik på Spotify, framförallt så blev det en hel del Perssons Pack eftersom det visade sig att sambon hade dålig koll på dem.

Kvällen spenderades i gillestugan med massor av tända ljus. Pappa kom hit och såg på melodifestivalen och åt pizza. Vi var inte helt överens om vilka låtar som skulle gå vidare i tävlingen, men jag blev rätt nöjd ändå. En härlig avkopplande lördagkväll.

Tyvärr blev det inga färdiga kort att visa upp idag heller. Jag ägnade mig åt att färglägga hudpartier och hår istället. Övar mig på att färglägga hår i olika färger och det går bättre och bättre. Så nu har jag en hel hög med halvfärdiga motiv. Det är supersmidigt när man gör korten sedan, bara att färglägga det sista så att det passar de övriga färgerna på korten.

Har tittat på skidskytte på OS, hade hoppats att det skulle gå lite bättre, men jag tror att det kommer framöver istället.
kram och godnatt
Annika

4 kommentarer:

Barasara sa...

Kan du inte ta en för-er-som-inte-riktigt-vet-hur om scrapbookeriet?

Vad köper man färdigt och vad gör man själv? Stämplar man och färglägger man allt själv? Klipper man ut bokstäverna eller säljs de på ark?

Känns som det skulle ge en extradimension till alla dina fina kort att förstå vilket typ av pill/nisch du gjort.

Om man får önska alltså :)

Therese sa...

Morron! Hoppas du får en minst lika mysig alla hjärtans dag som lördag :-) Vi hade en toppen dag igår, men idag är vår pippi lura febrig, mindre kul. Får hoppas bebisen väntar tills storasyster blir frisk... Stor kram vännen!

Sara-SaGam sa...

Tusen tack för det fina bokmärket jag fick i lådan! L som precis fått flyt på läsningen blev lite sugen på det, så det kan hända dottern får ta över. Hoppas det är ok!?

Anita sa...

Stor kram till dej på Alla hjärtans dag. Jag längtar till mars när vi ses.
Ha en hjärtans mysig dag.
Kramis

Related Posts with Thumbnails