21 mars 2010

Helgen som gått

Nu är snart den här helgen slut och imorgon är det så dags för en ny vecka. I fredags kväll så jobbade Patrick och jag hade en lugn fredag kväll framför TVn efter att vi tillsammans ätit en god middag.

Lördagen spenderade jag mestadels i soffan med en kopp te och en bok. Läste ut snabba cash. På kvällen hade vi ett par kompisar här och vi åt och drack gott, pratade, spelade musik och hade en riktigt kul kväll! Patrick hade gjort fantastiskt god potatisgratäng, grillad kycklingfilé och en grönsallad. Till efterätt serverade vi blåbärspannacotta som var mycket god! Vi kom väl i säng runt 3 så idag blev det sovmorgon.

Idag har jag mestadels bara njutit av att vara ledig! Patrick var i väg en sväng och hjälpte sina föräldrar med lite smått och gott. Jag passade på att läsa och så har jag pysslat lite grann. Har dessutom börjat fundera på vad jag ska packa med mig för pyssel inför scrapträffen på Hildas rum nu på lördag. Har ni som ska dit några önskemål om något ni vill att jag ska ta med mig så hör av er.

Ni som ännu inte tolkat min skiss har fortfarande några dagar på er att göra det och därmed delta i utlottningen av ett presentkort hos PaperMaze till ett värde av 250 kronor. Här kan du läsa mer.

Hoppas att ni får en bra start på den nya veckan!
kram Annika

1 kommentar:

Petra/Paradise sa...

Låter som en helmysig helg! ååh! VIlken god mat ni verkade ätit!

Är avis på dig som ska till Hildas på träff. JAG VILL OCKSÅ!
Istället ska jag till Kinna och Viskafors på bortamatch..kommer åka kl 06 på morgonen å komma hem runt 19-20 på kvällen........jippi

KRAAAAM

Related Posts with Thumbnails