05 mars 2010

Underbara helg

I ett par dagar har jag varit orolig att det inte blir någon tur till Kungsbacka och Onsala för träff med goa pysselvänner. Vi var oroliga för att det skulle bli magsjuka i familjen, men istället blir det magsjuka i en annan familj. Fy vad jag ogillar magsjuka!!!

Vi har lärt känna varandra på en yahoolista och det är helt fantastiskt när vi träffas, känns som att vi känt varandra hela livet på något vis. Hur som helst kommer det bli en rolig träff, det är jag säker på, men lite tomt känns det ändå med tanke på att några saknas den här gången. Hoppas verkligen att ni är med nästa gång och att det inte dröjer för länge innan vi får till nästa träff!

Ikväll har pappa varit här, han var här för att hämta ett kort till lillebrors svärfar som fyller 60 år. Han lämnade tillbaka några Wallander filmer och vi försåg honom med några nya. Vi pratade och fikade tillsammans och såg på På spåret och lite på Let´s dance. En härligt avkopplande fredagskväll. Nu skall jag packa ner de sista grejerna inför morgondagen. Blir hämtad vid någon gång efter 9 så jag hinner ändå med lite sovmorgon.

Imorgon ska jag äntligen få kolla in den söta butiken PaperMaze har. Tror att det blir mer än bara titta, jag är nämligen sugen på SHOPPING!!! Apropå PaperMaze så missar ni väl inte min utmaning att skapa efter en skiss där ni har chans att vinna ett presentkort på 250 kronor just hos PaperMaze?!

Ha en riktigt skön helg, för det ska jag. Ni får hålla koll på min Twitter, kanske blir det en uppdatering eller två eller flera under min lilla tripp.
Kram Annika

6 kommentarer:

Poohtra sa...

Ha en underbart härlig helg. Jag hoppas att jag kan åka med nästa helg. Vi hörs vännen.
Kram Petra

Zarah sa...

Härligt det låter - pyssla och scrapshoppa! :D

am sa...

ska bli såååå skoj att ses igen
kram

Cathrin sa...

Åh, vad det låter härligt med era pysselträffar. Kan riktigt höra hur det flammsas och tramsas flabbas.
Ska jag ta mej i kragen kanske och haka på din skissutmaning.
Har aldrig skapat efter skiss så det kanske är på tiden.

Om inte annat så ses vi på lörd.
kram Cathrin

Nilla sa...

Hoppas att du hade en härlig helg.
Vill försöka hinna vara med på din tävling, med ett sånt fint pris och läcker skiss, så måste jag försöka iallfall.

Tack för titten hos mig och kommentaren, ja träning behövs, ska försöka smyga över till syster och låna pennorna nån mer dag.:)

Kram Nilla

Therese sa...

*ramlar in med buller å brak* Hej goa du! Du må tro att det var skoj att få post idag, tom brevbäraren sa att det var ett vackert kort hon kom med! :-) Jag och sheriffen tackar <3 *er* Hoppas det är ok om jag fotar å visar det, tycker det var urcharmigt nämligen. Det kommer att hamna i Holgers minneslåda! Åter igen stort tack!
Ps vill gärna se om/vad du fyndat i helgen i form av nya kort... Ds
KRAM

Related Posts with Thumbnails