08 april 2010

Äntligen vår!

Nu äntligen känns det som att våren kommit på allvar till Jönköpingstrakten. De flesta snöhögar har smält bort, solen skiner och jag kan sitta ute vid vår södervägg och läsa böcker! Apropå böcker så bara måste jag rekommendera böckerna om shopoholicen Rebecca Bloomwood igen. Böckerna är skrivna av Sophie Kinsella och det är riktiga "gladböcker". Vi pratade om dem idag på jobbet och flera av mina kollegor har läst dem och de liksom jag har stundvis skrattat högt.


När våren kommer tycker jag och många mig med mig att jag har ett fantastiskt jobb som förskollärare. När de flesta andra är inomhus och arbetar så kan jag vara ute tillsammans med barnen. Idag gick vi ut vid 9.30 och gick inte in förrän vi skulle äta vid 11.30. Nu har jag rast och jag kan tänka mig att det blir en stund utomhus i eftermiddag oxå.
Jag har varit med på en liten vårswap. Det gick ut på att jag skulle göra 2 kort och få 2 kort på temat vår. Ser så fram emot att det ska dyka upp lite kul post i min brevlåda. Jag skickade mina så att de skulle ha varit framme till påsk, men ett kom fram först idag. Trist att man inte kan lita på posten, men huvudsaken är att de båda kom fram och att de kunde glädja mottagarna.

Korten gjorde jag på Vätterscrapen, så nu äntligen får ni se de sista korten jag gjorde på den träffen. Inser att jag ofta gör två lika, men ändå olika kort. Ett perfekt sätt att bygga på sitt kortlager.


Ha en skön dag och hoppas att solen skiner på er!
kram Annika

5 kommentarer:

Catta sa...

Hej!
Ingen sol här idag, men har vårkänslor ändå! :) Och det har dina kort också, de är jättesöta!
Som du säger, inte roligt när breven försenas i posten, ibland vill man ju verkligen att personen ska få det på rätt dag...
Ha det så skönt i vårsolen!
Kram!

Jaana sa...

Ja; nu kan vi väl ändå börja leta tussilago ? :-)
Är så glad att ett av dessa söta kort hittade hem till mig !

Millan M sa...

Posten kan vara en tråkig instans ibland. Härligt dock att våren är på väg!!! Här har också den mesta snön smält bort - SKÖNT!!!

"Witch" sa...

Ja mig gladde du verkligen, det strömmade vår ur brevlådan när jag öppnade på locket :)
Njut av våren du med kära Annika :)
*kram*

Emelie sa...

Så fina kort du gjort!
Gillar verkligen din färgläggning och färgsättning.
Kram Emelie

Related Posts with Thumbnails