16 april 2010

Fredag

Idag är det äntligen fredag, känns gott efter en lång vecka!

I förrgår kväll bet jag av en bit av en tand, så idag hade jag tid hos tandläkaren. Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkaren och kan normalt sett dra på det hur länge som helst, men den här gången ringde jag direkt. Åkte i från jobbet en stund och fixade till tanden, allt gick fort, snabbt och smidigt, det gjorde inte ens ont (förutom för plånboken då). När jag kom därifrån och slappnade av blev jag helt skakig. Vilken tur att jag har snälla kollegor så att jag fíck ta lite rast och sansa mig.

Jobbade till 18, men kom iväg lite tidigare. När jag kom hem sa Patrick att jag skulle ringa pappa som ringt. Han kom hit med vinbärssaft som jag skall koka gelé på. Vi drack lite kaffe och te, pratade om allt mellan himmel och jord och sedan åt vi grillad korv med bröd och en klick mos på. GOTT! Nu när pappa åkt hem blir det en slö fredag kväll framför TVn.

Har inga planer än så länge för helgen utan vi gör vad vi har lust med! Lite pyssel och en spotifylista står på agendan förstås. Vad har ni för planer för helgen?
kram Annika

4 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Skönt med en helg där inget är planerat.
Det var länge sen jag hade en sån helg. Men det kommer när bowlingen är slut! SKÖÖÖÖNT! Jag läääängtar!! ;)
Nu har vi bokat rum i Gbg!! Ska bli roligt! Ser redan fram emot det även om det inte är förens i höst.

Ha en toppenbra helg gumman!

Ps: tråkigt med tanden. Skönt att det löste sig snabbt och smidigt!

KRAMISAR

Cathrin sa...

PLANER??? Ja inte fasen har jag planerat att jobba, men det hade visst chefen, fasen att det ska vara var tredje helg så ofta.

Japp då har jag bokat rum för Gtbg, men shit vad det är lååååångt till Oktober eller nästan November.

Ha det gott kram Cathrin

Poohtra sa...

Hej vännen.
Tråkigt med din tand och BRA av dig att fixa den så fort. Det kan ju lätt bli att man drar ut på såna saker...
Planer för helgen är att vi idag lörda, ska till Uppteck där Maja ska visa vad hon har gjort när hon varit på "kurs" där...
Imorgon söndag vankas det lite pysselträff, och det brukar ju ALLTID vara trevligt.
Ha det gott !
Kramelikram från Petra

ps. MUMSelimums med grillad korv !!

Therese sa...

Fy för tandläkaren, men i övrigt lät din fredag sååå mysig! Trevlig att din pappa kom förbi med saft att koka gele på, mycket godare än köpt! OCh kortet nedan med fåglarna är så fint, så fortsätt att go pippi i ditt pysslande ;-)
Min plan är nu att ta tag i min garderob, men nu knackar visst grannarna på så då kan jag skjuta på det en stund till ;-P KRAM

Related Posts with Thumbnails