02 april 2010

Pappas födelsedag

Igår var det 1:a april och för oss innebär det pappas födelsedag. I år firade vi honom genom att bjuda ut honom på restaurang. Så igår kväll var på Amadeus och åt mycket god mat.

Det var trubadur/coverband som spelade musik och först hamnade vi precis framför högtalaren och där hörde man ingenting vad de andra vid bordet sa. Den goa servitrisen uppfattade detta och undrade om vi ville sitta lite lugnare så då bytte vi bord och då blev musiken precis lagom hög. De spelade massor av musik som passade mig.

Passade för en gångs skull på att ta massor med foton, allt mellan total galenskap och riktigt bra bilder. Insåg när jag skulle fixa bilder till storebrors telefon att min far och svägerska förekommer på kort alltför sällan. Nu har jag tänkt att det ska bli ändring på detta, då jag ska se till att kameran används oftare.

Här är en hel hög med bilder från kvällen!


GLAD PÅSK!
kram Annika

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !
Vilka härliga kort !
JUST DEN klänningen köpte Maja på party´t.....underbart mysig !
Ha det gott så ses vi väl på söndag ??
Kramkram från Poohtra

Therese sa...

Vilket härligt firande av din pappa!!! Och så skoj med korten, ni är så fina <3 Önskar jag kunde tipsa dig om ägget, men det har jag köpt på en lokal utförsäljning å inget märke finns på ägget :-( Fortsätt njut av påsken! Kram

Barasara sa...

Mysigt och vardagslyxigt att gå ut och äta! Egentligen borde man skippa paket för att lägga pengen på den lilla guldkant istället. Kul att få smygtitta genom bilderna :)

Related Posts with Thumbnails