11 april 2010

Sköna söndag

Idag på förmiddagen hade jag inga större förhoppningar om att solen skulle visa sig idag, men när vi åt lunch så sprack himlen upp. Nu är himlen blå och solen skiner, ÅH vad jag gillar vårsolen!

Jag bryggde mig ett par koppar te, tog på mig solglasögonen, tog sittkudden under armen och boken i den ena handen och teglaset i den andra. Så satte jag mig i solskenet en låååång stund och läste!


Patrick har passat på att röja lite i trädgården och på uteplatsen. Snart är det dags att ta fram utemöblerna. Vi har haft tvätt på tork utomhus (blev så inspirerad av Theresia). Så till kvällen bäddar vi rent i sängarna med de nytvättade lakanen. Gissa om det kommer att dofta underbart!


Nu har jag gräddat våfflor till mellanmål. Jag åt dem med lite vispgrädde och blåbärssylt och Patrick med blåbärsglass. Nu blir en tur till ut i solen! Det låter som att pressenningen på utemöblerna åker bort redan nu...

Ha en skön söndagkväll!
kram Annika

7 kommentarer:

♥ Annlouise ♥ sa...

Hej Annika - ville bara tacka för alla fina kommentarer du skriver på min blogg! Och visst har det varit heeelt underbart väder idag, men jag har inte varit lika duktig - mest latat mig i solstolen och betalat sonen för att rensa rabatterna... han tjatade så för han sparar till ett spel, så vad gör man :-)
Ha det bäst och tusen tusen tack - blir så GLAD!
Kram
Annlouise

Therese sa...

Åh så ljuvligt ni verkar ha det Feel good nivån är på topp!!! Och lakan som hängt ute, finns inget bättre att krypa ner i *ler* Massor av kramar goa du från oss!!!

Muffin sa...

Finns inget som luktar så gott som tvätt som torkat utomhus, det är riktig lyx! Sov så gott i era väldoftande lakan! :D
*kram*

Petra/Paradise sa...

Å herregud vilka livsnjutare ni är!!
Jag blir så avis på eran härligt stillsamma vardag!
Ingen stress liksom. Bara njuta och må bra!
Det är du värd gumman!
Att toppa det med våfflor och nybäddad säng..jah, då går det knappt att bli bättre ;)

Många goa kramar på dej!

Emelie sa...

Visst är det underbart att äntligen kunna hänga ut tvätten!
Här blev det också våfflor idag, fast med grädde och hallonsylt...
Ha en skön kväll!
Kram Emelie

annmari sa...

Låter som en härlig dag

kram am

Barasara sa...

Å! Har haft "Sköna söndag" som statusrad på min MSN idag. Har precis som du haft en riktigt fin dag. Riktigt livskvalité. Avundas din möjlighet att sitta ute. *Måste hitta lägenhet med balkong nu*

Related Posts with Thumbnails