29 juni 2010

Boktips

Funderar på om jag inte borde byta namn på bloggen,  det är inte mycket kreativt jag visar upp för tillfället. Men lugn, det kommer så småningom och då gör namnet sig mer än rättvisa.

Nu passar jag på att njuta av det härliga vädret, spenderar största delen av dagen utomhus, byter mellan sol och skugga. Har kommit igång att läsa böcker igen, sommaren är verkligen den ultimata bokläsningstiden! Har precis läst ut trilogin Berlinerpopplarna, Eremitkräftorna och Vila på gröna ängar av Anne B. Ragde. Lite omväxling till alla deckare jag annars plöjer.

Bilderna är lånade från Bokus.

Till er som ännu inte läst Sophie Kinsellas böcker om shopaholicen Becky Bloomwood så säger jag bara gör det. De är riktigt roliga och jag skrattade högt när jag läste dem! Snart kommer den 5:e delen, En shopaholic i väntans tider, och den ser jag fram emot att få läsa.

Bilderna är lånade från Bokus.

Fler boktips kommer från mig framöver. Apropå just boktips, har du några böcker du vill tipsa om?

Ha det gott och njut av sommaren, man vet aldrig hur länge det varar.
kram Annika

6 kommentarer:

Gunvor sa...

Visst är det härligt med böcker? Jag läser mest deckare jag med, men just nu läser jag Bodil Malmstens "Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig". Jag älskar hennes sätt att skriva - det är som en blogg i bokform. Och hennes hantering av svenskan är så underbar!

Kram, Gunvor

am sa...

Jag läser just nu Hypnotisören av Kempler.
Sedan är förra årets 100-åringen som klev ut genom ett fönster och försvann, klart läsvärd. Kulig bok

kram am

Anonym sa...

Åh shit vad jag är DÅLIG på att läsa böcker ! Du som känner mig kanske har nån ENKEL bok jag kan låna ?? Du vet, jag hinner knappt börja läsa förrän nån liten huligan vill ha uppmärksamhet !!
Ses imorgon !
Kram Poohtra

Therese sa...

Boktips tas alltid emot med glädje, älskar böcker!!! Just nu så ska jag ta tag i Anne holts senaste tror jag :-) Hoppas allt är fint med dig, å solen lyser på dig! KRAM

Catta sa...

Hej och tack för dina hälsningar inne hos mig! :) Har en del bloggrundor att ta igen, (det har blivit mest bebismys här den sista tiden)så nu ska jag ta mig en rejäl titt på vad du hittat på sedan jag var här sist!

De sista böckerna jag läste var "låt den rätte komma in" och " hanteringen av odöda" av Johan Ajvide Lindkvist. Kan rekommendera dem, speciellt den första (!) om man gillar lite fiction då, vampyrer och zombies faller kanske inte alla i smaken...:P
Om du vill ha lite LÄTTSAM och ROLIG läsning kan jag varmt rekommendera vilken bok som helst av Erlend Loe. Jag skrattade högt flera gånger när jag läste "Doppler" och "Gör vad du vill". Han har ett härligt språk och ett annorlunda och väldigt underhållande sätt att skriva!

Ha det så gott! Kram! Catta

Pernilla/Trollwing sa...

Hej! Visst är det härligt med lite gött väder!! Även om jag saknar dina härliga kort så är jag likadan själv:) Idag var det ju lite mulet så då hann jag faktiskt pyssla lite. Så roligt att du tipsar om böcker, jag älskar verkligen att läsa och har varit bokmal hela livet. Just nu väntar jag på Keplers fortsättning till "Hypnotisören" som någon annan tipsade om här ovan, den nya kommer nästa vecka - längtar! Har du inte läst Kepler så har du en annorlunda, galet spännande svensk deckare framför dig!
Kram kram:)

Related Posts with Thumbnails