07 juli 2010

Dagens boktips

Det är härligt så här i sommartider att slå sig ner en stund med en bra bok när man kommer hem från jobbet. Först så satt jag en stund i solen och sedan gick jag över till skuggan. Nu ligger jag inne och läser då sambon klipper gräset, min gräsallergi är alldeles hysterisk just nu så det är bäst att hålla sig undan så det inte blir ännu värre.

Idag har jag läst ut boken "I de lugnaste vatten", Viveca Stens deckardebut. Boken beskrivs som en kriminalroman från Sandhamn och handlar om kriminalinspektör Thomas Andreasson och hans bästa vän Nora Linde som är jurist. Här kan du läsa lite mer om boken om du vill. Jag tycker absolut att ni ska läsa den här boken om ni inte redan gjort det!


Nu har jag börjat på den andra boken "I den innersta kretsen" och jag vet att det finns en tredje bok "I grunden utan skuld", men den har inte kommit som pocket än.

Jag läser allra helst pocketböcker, gillar att de är så smidiga att ha med sig överallt. Vad föredrar ni? Pocket eller inbundna böcker?
kram Annika

5 kommentarer:

Sara-SaGam sa...

Jag är en periodare när det gäller böcker. Pysslar för det mesta hellre. Och till pysslet kan man lyssna på CD-böcker. Det gillar jag!

Chruss sa...

Både och. Gillar inbundna böcker men som du säger, pocket är smidigare att släpa med sig osv.
Steens första bok har jag inte läst, dock de andra 2 som jag gillade faktiskt!

Poohtra sa...

Hej på dig och TACK för senast !
Kan du tänka dig, JAG har snart läst ut en BOK!! En lättläst sak där man inte behöver hålla reda på en massa saker utan bara läsa rakt upp o ner....en bok av Sara Kadefors, Fågelbovägen 32.
Vilka fina kort du gjort, julkortet med hjärtat var helt underbart !! Freja-kortet var klockrent, passar väl ett litet gulligt "monster".
Kramkram från Petra

Gittans Pysselsida sa...

Jag läser mycket deckare..gillar alla de svenska...Tursten...Läckberg...Steen..Wahlberg...Pocketböckerna är helt okej
Kram// Inga

am sa...

Jag vill helst ha inbundna böcker. Känns mer riktigt tror jag.
kram

Related Posts with Thumbnails