04 juli 2010

Det finns hopp

Jag vaknade tidigt idag och tänkte först gå ut och sätta mig och läsa, men ångrade mig. Istället smög jag ner i gillestugan där det är svalt och skönt för att pyssla och se på Nyhetsmorgon medan sambon fortfarande sov.  Tog en paus i pysslandet när han vaknat och åt lite frukost nere i gillestugan.

Jag ligger ju några veckor efter med mina julkort (5 veckor om jag räknar med den här) och idag infann sig inspirationen igen. Så nu har jag 4 halvfärdiga julkort, ska bara ha dit en julhälsning och lite annat innan de är helt klara. Det fixar jag förhoppningsvis i början på veckan så att ni får se lite av min kreativa sida igen.

Hann inte pyssla färdigt idag för jag har varit hos min brorsdotter Freja som fyller hela 4 år på onsdag. Eftersom jag kallar henne det stora monstret så var det ju redan klart vad det skulle vara för motiv på. Jag tror att jag redan har visat upp kortet här i bloggen, men jag bjuder på det en gång till. Jag såg nu att sedan jag fotograferat det här kortet har jag bytt ut siffran 4 mot en annan och flyttat den lite åt höger.


Hoppas att ni haft en skön helg, det har jag! Nu har jag 2 arbetsveckor kvar innan jag får 5 härliga veckors semester.
kram Annika

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Tokhärligt kort:-)

Visst är det härligt med värmen men det kan bli för mycket av det goda och då är det skönt att ha en gillerstuga att krypa ner i kan jag tänka.

Kram Cathrin

Petra/Paradise sa...

Tjoheeeej!

VIlket ursött kort du gjort till lilla Freja!
(som förövrigt är ett väldigt fint namn) :)

Skönt att sitta nere i gillestugan å pyssla, där det är svalt å skönt.
Det är väldigt svalt nere i mitt krypin också. Ligger ju halvt om halvt under jord.
Igårkväll satt jag t.o.m å frös..men det kanske var för att jag bränt mig lite på stranden igår ;)

Ha det gott söta du!
Och njut i sommarvärmen!!

KRAM Petra

Related Posts with Thumbnails