18 juli 2010

Flash those freebies!

Pollycraft har en utmaning som går ut på att använda någon av alla de freebies hon delat ut, en ny varje vecka (tror att det är på fredagarna). Jag har hängt med ett tag och hunnit samla på mig några stycken. Självklart vill jag vara med på den här utmaningen. Vill du veta mer, så kan du läsa här, men det är snabba ryck som gäller.

Så här blev mitt kort!


kram Annika

4 kommentarer:

jenny sa...

Snyggt!!

Pernilla/Trollwing sa...

Åh Annika! Det där kortet är helt bedårande!! Karamelliga färger och supersuperfin stämpel som du bakat ihop helt perfekt!!
Nu Annika, nu ska jag baske mig ta mig i kragen och göra ett julkort jag med. Blev ju insprerad av dig till att göra ett i veckan redan tidigt i våras, men nu har jag faktiskt påbörjat ett i alla fall:)

Kramar!

Therese sa...

Jisses så fint kort, de ovan var också jätte fina, fattar inte hur du har inspiration till alla dessa underbara kort... Jätte kram!

Monika Reeck sa...

So sweeet...your coloring Images so adorable and I love all your design paper such a yummy paper...I just post my card on Pollycraft too and my card is number 100, would you like to see my blog? Many thanks before, hugs, Monika

Related Posts with Thumbnails