06 juli 2010

Julkort v 23

Jag tycker att det passar så bra med dessa färgsprakande julkort så här i sommarvärmen. Är så roligt att se hur inspirationen tar sig uttryck nu när jag skapar julkort helt utan ramar. Ska bli kul att titta tillbaka på alla julkort när året har gått och se hur olika de blev.


Idag jobbar jag länge, men så skönt att man då har ett arbete där man får vara ute och njuta av sommaren. En mamma sa till mig att jag skulle njuta extra mycket av att vara ute nu i det fina sommarvädret för det är vi värda efter att vara ute i ur och skur året runt! Det är många som kommenterar att det är ett fantastiskt jobb vi har nu när det är sommar och fint väder så dagens kommentar värmde lite extra.

Ha en bra dag!
kram Annika

2 kommentarer:

Helen sa...

Kul med en förälder som faktiskt upptäckt att vi "tvingas" vara ute i alla väder och inte bara det härliga sommarvädret:)

Blir väldigt inspirerad av att du gör ett julkort varje vecka, funderar på att börja under eller efter semestern, hm, vi får se.

Anna J sa...

Håller med Helens kommentar om vad mamman sa. Vi har ett rätt lyxigt jobb emellanåt. =) Få mysa och leka med barnen och njuta av solen och värmen.
Jag följer med i ditt arbete med de fina julkorten och funderar lite över om färgerna kommer att ändras efter årstiderna. =)Spännande!
Ha det bra!
Kram

Related Posts with Thumbnails