24 juli 2010

TGF - Floss it

I bloggen splendid stamping with The Greeting Farm har de en utmaning som heter Floss it. Tanken är att man ska plocka fram sina scrappers floss (ett tandtrådsliknande papperssnöre) och använda på sitt alster. Jag har en hel hög i olika färger som jag använder alldeles för sällan så självklart antog jag utmaningen.

Jag har använt floss och sytt några korsstygn och har även satt det i mina knappar. Motivet jag använt är TGFs fina motiv Annika. Passande att min favoritstämpel heter just det tycker jag.


Vi hade en jättemysig dag igår. Jag, Patrick, Anna och Måns åt först en god lunch som Anna fixat (köttfärsjärpar, nudlar och wokade grönsaker) och sedan blev det en tur till Gränna. Vi tittade på båtarna, strosade lite, tittade när de bakade polkagrisar, köpte polkagrisar, strosade lite till och så avslutade vi med att äta glass nere vid hamnen.

När vi kom tillbaka hade Stefan kommit hem. Efter en kopp kaffe/te satte vi igång med grillningen. Det blev grillad kyckling/korv/ryggbiff, ugnsbakade färskpotatisar, fetaoströra med gräslök och baguette. Kvällen avslutades med att se filmen Farsan, klart sevärd och stundvis mycket rolig.
Ha en bra lördag!
kram Annika

2 kommentarer:

Melle sa...

Härligt kort! Gillar allt på den; färgläggning, papper och fin grattis stämpel! hoppas jag också får iväg ett kort till denna utmaning... :)

Muffin sa...

Så fint, härliga färger och snyggt upplägg. Floss är faktiskt kul, periodvis använder jag det ganska mycket och sedan glömmer jag bort det - som med det mesta. Det är alltid kul att återupptäcka material som man inte använt på ett tag tycker jag.
Ha det gott, kram! :)

Related Posts with Thumbnails