09 augusti 2010

Utmärkelser


Halloj på er alla goa bloggläsare! Jag har fått två stycken utmärkelser, awards, det senaste och det värmer gott. 

 

Den första Beautiful blogger award fick jag av Marie som har bloggen Hem & Harmoni. Tack söta du för att du tänkte på mig!

Med denna fina utmärkelse kommer dock ett par förpliktelser:
- kopiera in award-bilden i sin blogg för att visa att man fått den
- tacka och länka till den som nominerade en
- nominera sju andra bloggare och länka till dem
- berätta sju intressanta saker om sig själv
Den andra awarden, the versatile blogger, fick jag av Tesa som har bloggen Tesas scrap. Tack söta du för dina fina ord om mina kort!


Och även med denna utmärkelse följer vissa förpliktelser:

- Tacka personen som gav dig den.
- Berätta 7 saker om dig själv.
 -Skicka utmärkelsen vidare till 5 personer som du tycker är fantastiska.

Jag gör det liiite enkelt för mig och slår ihop dem båda, berättar 7 saker om mig själv och skickar dem båda vidare till 7 stycken personer.


Här kommer 7 (intressanta?) fakta om mig:

1. Jag är en tedrickare, får ont av magkatarr om jag dricker kaffe. Det blir många koppar te, helst rött te, på en dag om det inte är för varmt ute förstås.


2. När jag är ledig och kommer hem från jobbet tar jag av mig klockan och mina strumpor. Då känner jag mig ledig. Fast tyvärr är det på vinterhalvåret lite för kallt att gå barfota för mig som är av den frusna typen, så då får jag ha tofflor på mig.

3. Jag får ofta höra att jag är en god människokännare, att jag kan läsa mellan raderna, att jag kan "se" på personer hur de mår och att jag är en bra lyssnare.

4. För mig är det viktigt att vara rak och ärlig. Såg en bild på en skylt som Cathrin har hemma hos sig med texten "Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen". Det är något av en ledstjärna för mig, särskilt på jobbet.

5. Jag är dålig på höger och vänster och har dessutom dåligt lokalsinne. Får tänka på vilken hand jag hälsar med för att veta vilken som är höger och vänster. Jag önskar att jag fått ärva pappas lokalsinne istället för mammas.

6. Spindlar är något av det värsta jag vet. Jag får rysningar i hela kroppen framförallt när jag ser dem röra sig. Spelar ingen roll om det är i verkligheten eller på TV. Jag vet att de inte är farliga, men de är så läskiga!
7. Jag tycker att händer är vackra! Jag har en tavla med en hand på som jag fick av mamma och pappa för många år sedan och som jag fortfarande ÄLSKAR, de tyckte den var riktigt ful. Att världens bästa skiva Bon Jovis Keep the faith har händer på omslaget gör inte saken sämre!  

Dessa har jag valt att skicka utmärkelserna vidare till:
Petra/Paradise -  för hon gör så galet fina kort, färglägger helt otroligt fint och har näsa för detaljer.
Petra - en av mina goaste vänner som alltid har ett leende till övers och som scrappar i A4 format. Vi har hållit på ungefär lika länge och det är kul att följas åt och se hur hon utvecklas.
Pernilla/Trollwing - är nog min raka motsats i kortmakeriet, men jag älskar hennes alster. Alltid mycket välarbetade kort med många fina detaljer.
Cathrin - gör mycket fina kort. Älskar framförallt hennes humor och de underfundiga och snygga texterna hon har på sina kort.
Rimna - gör sagolikt vackra alster, har en makalös känsla för kortmakeri.
Sara/Sagam - en otroligt fin person som alltid är kreativ och gör en massa fina alster. Inspirerar alltid med olika kort och stämpeltekniker.
Therese/Sockenvägens söta - pysslar med det mesta, men gör framförallt urfina brädor med olika budskap.

kram Annika

5 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Åh, va kul att du antog utmaningen! Det var riktigt kul att läsa mer om dig... :)

Ha det gott, kram Marie

Anita sa...

Hej vännen!
Vad kul att du fått en fin award. Härligt att läsa lite om dej. Jag är likadan när det gäller klocka och strumpor. :o)
Jag vill gärna träffas snart. Har ni nån pysselträff på gång är jag gärna med.
Ta hand om dej.
Kramis

Therese sa...

Tack rara du!!! <3 Jag tackar å bockar, men nu måste jag klura om jag kan hitta ytterligare 7 saker om mig själv värd att förtälja då jag i går fick en award med samma uppgift som jag tog mig an... Önskar dig en verkligen toppen fin dag, här regnar det så jag ser fram emot att få vara inne å piffa min stringhylla som åkt upp nu! :-)
KRAM

Sara-SaGam sa...

Tusen tack goa du! Det är en ära.

Rimna sa...

Åh, vad glad jag blir!!!
Tack söta du får dom fina orden!!

Kram

Related Posts with Thumbnails