23 oktober 2010

Nu är jag i kapp med julkorten

Vaknade tidigt idag, låg kvar och försökte somna om. Det gick inte så jag gick upp. Nu har jag surfat runt en stund och fixat med korten jag skulle visat er redan i går, de symboliserar v 37 så nu är jag ikapp med ett julkort i veckan.

Jag tänkte visa er dem innan jag smyger ner i pysselrummet och pysslar en stund innan sambon vaknar.Jag har lekt med mina distresser (broken china och weathered wood) , glimmer mist och embossingpulver. Tyvärr gör inte bloggen korten rättvisa för de glittrar jättefint och God Jul texten är upphöjd, men ni får tänka er det.

Ha en skön lördag!
kram Annika

10 kommentarer:

Chruss sa...

Ah, distressrutan är SÅ läcker!!!

Zarah sa...

Ååååh, så vackra!!

Angelika sa...

Vilka härligt vackra julkort! Så fina =)
Såg din kommentar hos Petra och tänkte bara säga att jag fått ett återbud så om du är intresserad av att komma imon så finns det en plats =)

Kram Angelica

Therese sa...

Så stilrena och vackra! Låter mysigt att starta dagen med pyssel :-) Själv sitter jag under ett täcke å försöker få upp värmen... Kram

TesaB sa...

Underbart vackra kort! Härlig julstämning!!!

Helena sa...

Vilka underbar och stilrena julkort....gillar dem jättemycket.=)
Idag måste jag också göra lite julkort.
Ha en mysig söndag!
Kram!

Therese sa...

Klart det kommer bilder från lurans spökkalas, bara jag kommer ihåg kameran... Måste nog ladda den nu medan vi passar på att blåsa "plonger" (ballonger). Kraaam

Inger sa...

Väldigt fina kort!
Det skall bli roligt att lära känna dig och dina skapelser!

am sa...

Verkligen fina kort
kram

Jennie/Deleelsia sa...

Så jäkla snyggt. Älskar det stilrena i detta och vad många stämplar du fått med...tack för färgkombinations tipset. Måste testas.

Kram Jennie

Related Posts with Thumbnails