19 oktober 2010

Redan tisdag

I går var det en lång dag på jobbet, jobbade 9-18 och hade personalmöte 17-19.30. Jag var helt slut när jag kom hem, men har ändå svårt att komma ner i varv när jag kommer hem. Såg på TV och drack en kopp te och somnade som en stock efter en stund på spikmattan.

Så var det plötsligt tisdag, upp tidigt vilket som tur är innebär att jag också får gå hem tidigt. Väl hemma såg jag att hantverkarna var här och höll på med badrummet, trött som jag var insåg jag att jag inte skulle kunna koppla av med dem i huset ändå så jag tog en långpromenad.

Det var ett bra beslut, det var riktigt skönt! Hann rensa hjärnan lite och nu är jag henma och kan med gott samvete sätta mig i soffan med min bok och läsa ett tag. En kopp te och några tända ljus får det också bli för att höja mysfaktorn ytterligare, för nu regnar det som tusan ute.

Men innan jag gör det ska jag visa ett grattiskort som jag gjort. Det är alltid sådant som är bra att ha på lager. Den söta skunken är en digistämpel från The Greeting Farm.


Snart är det dags för stämpel och scrapmässan i Göteborg och i år blir det även hotellövernattning Attans vad kul det ska bli! Nu är jag nyfiken på vilka jag kommer att träffa där. Ska du på mässan?
kram Annika

8 kommentarer:

Linda sa...

Åh vilket gulligt kort!!! Söt stämpel också. :)

Kramar

Sara-SaGam sa...

jag hoppas jag får till det med ett besök, men det är städdag i byn och tim fyller år och.. vi får se. hoppas!

Anonym sa...

........vi ses. ;)
Hörs snart vännen.
Kram Poohtra.

Emelie sa...

Superfint kort!
Jag hoppar mässan i höst, laddar inför våren istället.
Ha en härlig dag!
Kram Emelie

Therese sa...

Så skönt med långpromenad, å att åka på mässa låter jätte skoj! Alltid bra att ha något att se fram emot :-) KRAM <3

Therese sa...

Ska bli kul att se din lista senare :-) Och det är allt lite kallt nu när man inte är van, men oj så ljust och fint det blev ute. Hellre snö än regn och lera - iaf då man har barn... KRAM <3

Sanna F sa...

Super gulligt kort!!!!

Muffin sa...

Jag ska dit en sväng, hoppas jag ser dig då! Jättesött kort!
Kram!

Related Posts with Thumbnails