21 oktober 2010

Lite shopping och ett nytt kort

Efter jobbet idag så blev det lite shopping, jag köpte mig en ny vinterjacka som är vind och vattentät. Den var svart med röda sömmar, faktiskt riktigt snygg om jag får säga min mening.

Sedan så var vi på City Gross som nyligen öppnat här i stan. Vi fixade självscanning och så gick vi en runda för att kolla läget och handla ett par saker. Känns som en trevlig affär, även om jag helst undviker att handla mat, jag tycker det är urtrist!

Nu blir det en lugn kväll, känner mig riktigt trött och det är tur att det är fredag imorgon! Tänkte sätta mig med en kopp te och min bok tills det blir halvåtta hos mig på TV.

Jag avslutar med att visa ett kort jag gjort i svart, vitt och rosa. En läcker färgkombo! Det syns inte så bra, men hårspännet är dekorerat med några blingstenar och motivet är satt på 2 lager 3D kuddar.


Ha en skön torsdagskväll!
kram Annika

7 kommentarer:

TesaB sa...

Vad kul med ny jacka!!! Och suuuuperfint kort, härlig färg kombo!!!

Millan M sa...

Vilket fint kort! Läckra färger :)

ElinÅ sa...

Håller med om att den färgkombon är riktigt bra! Du har fått till motivet så bra till resten av kortet och upplägget är riktigt snyggt! I like:)

Therese sa...

En ny jacka borde eller måste jag också investera i... Liksom vinterskor. Ditt kort är jättefint i vanlig ordning, blir mer och mre sugen på att testa själv... Ska se vad som finns i pandurohobby, typ ett nybörjakit eller liknande vore ju toppen för en novis i scrappande :-9 KRAM

Gurkiss sa...

Skoj med ny vinterjacka :)
jag har också precis köpt mig en ny vinterjacka :)

Jätte fint kort :)

Ha de gott.
kram Gurkiss

Helena sa...

Åh vilket fint kort.=)
Tack för välkomnadet.=)
Det ska bli jättekul att ingå i teamet.
Jag tycker inte att jag är den påhittiga typen men jag hoppas jag kommer att kunna tillföra något i allafall.
Ha en härlig fredag!
Kram

Catta/eldhexan sa...

Det låter som en fin jacka på färgkombon! Och kortet har oxå en färgkombo jag gillar, jättesnyggt!!

Kram!

Related Posts with Thumbnails