27 oktober 2010

Minijulkort med wellpapp

Redan onsdag, tänk vad fort veckorna går! Onsdagen för mig innebär mestadels jobb. Jag jobbar 9-18 och efter det så ska jag ta emot ett studiebesök. Det ska bli riktigt roligt då det är min ex kollega och goaste vän Anna som tar med sig sina nya kollegor.

Ibland har jag svårt att förstå att jag som verkligen avskydde att hålla föredrag i skolan nu gör det så gärna. Jag har tränat upp den förmågan och kanske har det även med ämnet att göra. Nu berättar jag om sådant jag känner mig trygg med!

Nu tänkte jag visa upp ytterligare två minijulkort (ca 10x10 cm). De var lite svårfotograferade så ni får hålla tillgodo med att de är lite suddiga. Jag funderar på att lägga till en god jul hälsning någonstans, får se hur det blir.Ha det gott!
kram Annika

4 kommentarer:

Cathrin sa...

Härliga julkort!! Hoppas du fått mitt sms, ser ju att du jobbar länge så du har kanske inte hunnit svara. Vi hörs kram Cathrin

Barasara sa...

Visst är det ballt hur det kan svänga? Jag hatade också att prata inför grupp. Om det i skolan sas att något skulle redovisas både skriftligt och muntligt dog jag. Redan då började jag vara nervös inför att stå framför en grupp. Nu gör jag det hela tiden. Många gånger oförberedd.

Men visst underlättar det att prata om något man brinner för!

Petra/Paradise sa...

Hej gumman!

Roligt att få träffa din gamla kollega och vän!! :)

Jag blir lite förvånad över att höra att DU haft problem med att hålla föredrag! det har jag nämligen svårt att tro ;)

Korten med wellpappen är superfina!!
Och en godjultext skulle kanske smycka dem lite extra..fast, de funkar faktiskt som de är, nu också!! :D

Jihuuuuu!! Imorgon smäller det!!!

KRAM Petra

Anna Smid sa...

Superfina julkort!

Related Posts with Thumbnails