02 oktober 2010

Oktober, den ROSA månaden

Oktober är den månad då Rosa bandet kampanjen pågår för att bekämpa bröstcancer. Jag läste i den lilla foldern som följer med när man köper det rosa bandet att det ställs ca 7000 bröstcancer diagnoser varje år. Det innebär att var nionde kvinna någon gång kommer att drabbas av bröstcancer.

Som många av er vet så förlorade jag min älskade mamma för snart ett år sedan i cancer (dock inte bröstcancer). Sedan dess är jag en månadsgivare till cancerfonden. Jag skulle ändå vilja bidra till årets Rosa bandet kampanj. Jag tänkte utmana alla kreativa människor som läser den här bloggen att skapa något och sälja det för att sedan donera pengarna till min Rosa bandet insamling. Lämna gärna en kommentar så att jag inte missar vad ni skapar!

Alla ni andra som inte kan eller vill vara kreativa får självklart bidra ändå!

Man kan skänka pengar på olika sätt. Antingen genom ett sms eller betala med betalkort eller internetbanken på min insamlingssida. Här kommer ni direkt till min insamlingssida. Information finns även här bredvid i min sidebar.


Det här är det första kortet jag har gjort. Det är gjort till en utmaning på ScrapLyckans cybercrop, där man skulle skapa på ett kort på mindre än 30 minuter. Mina kort (och eventuellt andra alster) kommer jag att sälja i min andra blogg.

Jag hoppas på stor hjälp från er alla!
kram Annika

3 kommentarer:

Therese sa...

Vilket toppen initiativ!!!! Jag har dock redan dragit mitt strå till stacken tillsammans med svägerskan och satt in på hennes mammas rosa insamling :-D Dessutom är det ju toppen att man kan shoppa en massa vardagsprodukter, lypsyl, disktrasor osv å även då stödja forskningen!!! Ha en fin dag goa du <3 Kram

Muffin sa...

Toksnyggt kort igen!

Alexandra sa...

Vilken söt stämpel! Var kan man tänkas hitta en sådan? Vet en kompis som bara skulle älska en sådan =)

Related Posts with Thumbnails