05 november 2010

Fredagsmys

I dag har vi haft fredagsmys. Freja och Irma kom vid 16 tiden, de hann knapt komma innanför dörren förrän de skickade iväg sin mamma. Hon fick dock ett par pussar och kramar innan hon åkte.

Patrick åkte och handlade och vi kröp upp i sängen (eftersom gillestugan agerar förråd nu när de fixar badrummet och klädkammaren) och satte på en film. Vanligtvis brukar det bli en Astrid Lindgren, men idag så blev det Djungelboken. Vi hann även med att se början på Askungen, slutet får vi se imorgon för vi åt lite god paj, såg på Dobido och åt lite chips och ett par bitar choklad innan tjejerna somnade.

Nu ligger de gott på en madrass på golvet nedanför min säng och sover sött båda två! Jag ska hämta mig en bit choklad och titta på Idol.

Imorgon står det pyssel och bad på schemat. Fast frågan är om inte äggröran och köttbullarna står ännu högre i kurs.

Hoppas att ni haft en lika mysig kväll som jag.
kram Annika

4 kommentarer:

sickan sa...

låter som om ni haft en bra start. jag avundas de små liven!

Therese sa...

Verkligen härlig start på deras vistelse, å än trevligare och mysigare lär ni få idag! Och oj så de kommer att tänka tillbaka på detta med uppskattning då de blir stora! KRAM till er!

TesaB sa...

Mysigt!!!
Ha en fin dag idag - både bada och pyssla låter superkul!!!

Pernilla/Trollwing sa...

Vad gött, låter så mysigt! Vår fredagkväll bjöd på något extremt ovanligt - en barnfri fest hos våra kompisar, sen hem efter askul fest till TOMT hus vid halv fyra på natten/morgonen och vi har sovit låååångt in på dagen idag:) Superlyxigt!!
Hoppas er dag med pyssel och bad blir riktigt härlig!

Kramar

Related Posts with Thumbnails