07 november 2010

Söndag

Nyss åkte tjejerna hem och det blev så oerhört tyst. Det har varit full rulle här på förmiddagen. Vi började dagen med frukost, äggröra med korv och köttbullar till monstren och sambon, själv tog jag en smoothie och rostat bröd.

Därefter så var det dags för pyssel. Freja gjorde ett födelsedagskort till Irma som snart fyller 2 år och Irma gjorde ett julkort. Sedan så ritade de på disktrasor som kommer bli finfina julklappar!



Jag tyckte att det vore roligt att ta lite nya kort med tjejerna. Det gick sådär, men av en hel hög med kort blev det några roliga i alla fall.

Jag funderar på att gå en promenad. Det är rätt kallt ute, men solen skiner så det ser riktigt härligt ut. Efter det så ska jag bläddra i några olika tidningar med jultema, pyssla eller så blir det film med sambon. Först blir det lunch, paj och sallad, och så får vi se vad jag har lust med.
kram Annika

1 kommentar:

Therese sa...

Åh så fina ni är <3 Och kreativa har ni minsann varit, ska faktiskt ta å beställa disktrasor å färg från panduro så luran kan göra lite julklappar - tack för idén! KRAM

Related Posts with Thumbnails