11 december 2010

Dagens tips - Bloglovin

Jag vet att det är många med mig som upptäckt bloglovin, men jag vet också att det är många som missat denna fantastiska uppfinning.

Enkelt beskrivet så skaffar du först ett konto. Sedan lägger du in länkar eller söker rätt på de bloggar du vill följa och lägger dig som prenumerant på deras inlägg. När detta väl är gjort så kan du logga in på bloglovin från vilken dator som helst och läsa blogginläggen.

Man kan oxå välja att få ett mail varje gång en blogg är uppdaterad eller att få ett samlingsmail varje dag på alla de bloggar som uppdaterat om man vill. Det bästa med bloglovin är (enligt mig) att jag kan koncentrera mig på att läsa de bloggar som uppdaterat och att jag inte missar inlägg från någon som inte uppdaterar kontinuerligt.

Här  kan du läsa om hur det fungerar! Tycker du att det verkar vara något för dig så trycker du på bli medlem i övre delen av fönstret och skapar ett konto. Sedan är det upp till dig att lägga in de bloggar du vill ha koll på.

Vill du prenumerera på mina inlägg klickar du här. Eller så klickar du på ikonen "följ bloggen med bloglovin" i sidebaren.

Om ni undrar över något eller om något är olklart, hojta så ska jag försöka förklara. Jag är oxå nyfiken på vilka av er som använder er av bloglovin (eller liknande).
kram Annika

5 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

*tummarna upp*

Jag är supernöjd med Bloglovin!!
helt plötsligt har jag blivit en duktig besökare och "kommentator" och är nöjd över mej själv för detta! :D

och jag har DIG att tacka!!

STOR KRAM Petra

Therese sa...

Jag har bloglovin men har slutat logga in för jag blir såååååååååååå stressad just nu då folk uppdaterar och har sig hej villt, mina dagar räcker inte till *ler* Så jag kikar in å läser ikapp allt eftersom istället när tid finns... Hoppas du njuter av helgen <3 Kram

annmari sa...

självklart, fast jag hinner inte med för det. Har nu ca 800 olästa inlägg, men sedan har jag koll på en maaaassa sidor också. Eftersom man ser vilken sida det är som uppdaterat så gör jag mina priorteringar. Fast på sikt läser jag alla

kram

Jaana sa...

Jag gillar detta med ! Och givetvis följer jag din blogg...

Gurkiss sa...

Bloglovin är toppen bra...

Jag prenumererar redan på din sida :)

Kram kram Gurkiss

Related Posts with Thumbnails