21 december 2010

Hinner inte riktigt med...

Oj vad tiden rusar nu det sista och jag hinner inte med allt jag skulle vilja. Bloggen får stå åt sidan lite och jag hinner inte med att läsa och kommentera så bra hos er andra heller. MEN det tar jag igen senare!

Helgens tur till Göteborg var jättemysig, så härligt att gå runt och strosa i affärer och höra julmusik överallt. Vi åt god mat och hade det riktigt gott! Kvällen avslutades med Jul på Liseberg och det var så vackert med all belysning och det var så oerhört stämningsfullt med de små bodarna och julmusiken. En helt klart lyckad dag och jag gör gärna om det igen nästa år!

I går hade jag en evighetslång dag på jobbet. Jobbade först 6.30-13.30 med barnen och sedan ägnades hela eftermiddagen åt anställningsintervjuer. Så jag kom från jobbet vid 18.15. När jag kom hem var jag så himla trött.

I dag blir det en utflykt till Gekås med sambon, pappa och svägerskan. Det ska bli kul! Får hoppas att vi hittar och klarar av de sista julklapparna.

Ha en riktigt härlig dag!
kram Annika

3 kommentarer:

Therese sa...

Ha så kul på Gekås <3 Å en God Jul kära du, vet inte hur mycket tid för bloggande jag kommer att ha de närmsta dagarna... Kram!

Millan M sa...

Hoppas du hittade många fynd på GeKå:s! GOD JUL!!!

Petra/Paradise sa...

VAd roligt att resan till Gbg vart lyckad!!! Det var många år sedan jag var på Lisberg sist (både sommar och jul)

Hoppas ni hittade mycket fint på Gekås!! :D
Vad avis jag är på er som åkte dit!
berätta gärna om dina fynd!! :D

Kramisar Petra

Related Posts with Thumbnails