07 december 2010

Rapport från sjuksängen och distressrutor

Att ligga hemma sjuk är inget vidare. Jag blir så otroligt rastlös och vill göra så mycket, men kroppen orkar inte. Nu har jag i alla fall bryggt en balja med te och suttit och surfat runt i bloggvärlden en stund. Annars roar jag mig med att se på film och TV.

Om en stund tänkte jag se på The Royal Tenenbaums som min storebror tipsade om när den gick på TV i lördags. Jag passade på att spela in den och det passar ju ypperligt att se på den nu.

Sambon köpte även en ny jultidning till mig när han var och handlade i går och den ska jag roa mig med framåt eftermiddagen.

Jag tänkte även visa er några till av de julkort jag knåpade i hop i helgen. Jag fortsätter med mina 10x10 cm kort. Jag vill uppmuntra er som ännu inte testat det formatet att göra det!

Skulle ni vilja titta närmare på de julkort jag gjort så kan ni klicka på kategorin "Julkort 2010". Då kommer alla mina inlägg med julkort från i år upp. Kanske hittar ni någon favorit?
kram Annika

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Jättefina julkort vännen!!!

Krya på dej nu gumman!

KRAMAR Petra

Pernilla/Trollwing sa...

Åh Annika vilka underbara julkort!! Både de här med de vackra distressrutorna (hur göööör du för att få det så snyggt?? Mina bara kladdar..) och de med den snygga vikningen nedan! Jag har faktiskt också gjort mindre format på flera julkort i år, blir snyggt med det enkla då tycker jag! Fast när det gäller det enkla stilrena så kan iaf ingen av oss slå dig på fingrarna - du är grym!
Hoppas du snart känner dig bättre!!
Kram från mig, just uppstigen ur magsjuke-eländet!!

Related Posts with Thumbnails