16 december 2010

Snart 1 vecka till jul!

I morgon är det bara en vecka kvar till självaste julafton! Tänk vad tiden går fort. Hur har ni det med julstressen? Jag känner mig väldigt lugn även om det fortfarande är en hel del att fixa innan jag nöjt kan fira jul.

Jag har turen att ha en sambo som står för det mesta av matlagningen i vår familj och dessutom tycker han att det är något av det roligaste som finns. Jag får ta hand om julkorten, pysslet, julklapparna, bakningen, julgodiset och lite annat smått och gott som jag tycker är roligt.

Ni glömmer väl inte att titta in i PaperMaze julkalender idag?! Det är jag som står bakom dagens lucka.

I morgon är jag ledig, då blir det sovmorgon och sedan står det roligheter på schemat!

På kvällen ska jag till jobbet på julbord. Vi har en mysig tradition där alla hjälps åt att laga (eller köpa) någon rätt till ett gemensamt julbord. Jag och 2 kollegor är ansvariga för Janssons i år. Eftersom alla inte äter ansjovis så fick jag (eller snälla sambon) i uppdrag att göra utan ansjovis vilket jag själv föredrar. När det gäller julfesten på jobbet så behöver jag tips på en bra eller rolig julklapp på temat "mörkt" för ca 50 kronor. Hjälp mig!

Ha en skön torsdag kväll! Själv ska jag ha en riktigt lugn kväll, sambon är på julbord med sina ordningsvaktskollegor i kväll.
kram Annika

7 kommentarer:

Muffin sa...

Någon MÖRK god choklad kanske kan vara något?
Kram!

Helena sa...

Roligt att du gillar mina tags.
Här hjälps vi åt med maten.
Jag har ju vuxna barn så det finns hjälp att få.
Min sambo är ledig hela nästa vecka så jag känner mig inte heller särskilt stressad.
Ha en skön kväll!
Kram

Anonym sa...

Här känner jag ingen stress alls. Alla paket är köpta och inslagna och maten och sånt fixar min mamma och hennes man eftersom det är där vi ska vara. Den 23 ska jag och sonen göra julgodis men allt är inhandlat till det så de ska bara att fixa när det är dags och jag tycker sånt är väldigt roligt. Det kommer bli en härlig jul tror jag. Hoppas att erat julbord blir bra. Det låter mysigt. Lycka till med julklappen. Tyvärr har jag inga förslag... Kram

Cathrin sa...

Vad fin du blev i nya frisyren!! En tub med mörk hårfärg kanske, nä bara skojjar men några svarta ljus som kan lysa upp mörkret kanske vore något.

Ha en trevlig kväll.

Kram Cathrin

Anita sa...

Hej vännen!
Tack för dina rader. Jag ska inte säga nåt för jag är lika dålig på att kommentera.
Reflex finns väl i roliga former och modeller. Kan man inte få för mycket av. Annars tänkte jag på mörk choklad också. Nåt smaksatt svart te kanske? Eller smaksatt kaffe? Det är ju mörkt... c".)
Stor kram till dej och hoppas ni får en himlans trevlig kväll.

Blomsterverkstad sa...

Grattis! Till din fina lucka nummer 16 (jättefint!) och lucka numer 17 hos mig på blogg Blomsterverkstad - du vann Monikas Jul. Massor med grattiskramar! Vill du vara snäll och maila din adress till mig så postar förlaget boken till dig! Minna :) minnaatblomsterverkstad.com

Therese sa...

Grattis såg att du vunnit i Blomsterverkstadens kalender :-D Å tack i dag kom de fina korten du gjort, maila mig totala summa med frakt + konto nr så för jag över pengarna bums! OJ så VACKRA mina julgrupper kommer att bli i år :-) KRAM goa du!

Related Posts with Thumbnails