30 januari 2011

Annas fruhippa

I flera veckors tid har Lina, Jessica, Petra och jag planerat för en liten fruhippa för Anna som gifte sig innan jul. Eftersom allt skulle ske i hemlighet så har hennes man och föräldrar varit involverade. Det roligaste av allt var att hon inte anat någonting!

Petra hämtade upp henne och så kom de hem till mig. Här väntade en kul kväll med musiktävling, spel, god mat och dryck och härligt umgänge. När alla var samlade började vi med att skåla i lite bubbel!

 

Vi hade hjälpts åt att fixa maten som var en buffé. Alla hade gjort ett par små olika rätter. Här är bilder på första omgången, den andra missade vi att fotografera.


Vi hade fetaostdip med grönsaksstavar och grissini, fetaostcigarrer, dadlar, oliver, sallad, serranoknyten med mozzarellaost och basilika, fänkålssalami, soltorkade körsbärstomater, baconlindade dadlar och Linas fantastiskt goda och supersnygga hembakta bröd.


 

Andra omgången hade vi västerbottenpaj, fetaostpaj med keso, laxpaj, kyckling med tapenade och citron. Tjejer, har jag glömt något så hojta så jag kan skriva till det.


Så var det dags för efterrättstallriken. Det var kaffepannacotta, tiramisu, chokladmousse med passionsfrukt, lime fylld med hemgjord glass och en chokladtyffel med apelsin och havssalt.

 

Jag törs säga att ingen åkte hem hungrig. Vi hade även kex och ost, men de avstod vi! Tusen tack för en fantastisk dag och Anna, jag hoppas att du kan lita på oss trots allt...

Kvällen avslutade med att min snälla sambo körde hem dem alla och jag tog hand om all disk. Tror klockan var strax efter 3 när vi kom i säng. Så i dag är jag seg och trött.

Nu blir det lite lunch och sedan blir det match om bronset i handboll, Sverige - Spanen.
kram Annika

7 kommentarer:

Poohtra sa...

Tack kära du för igår, det var en underbar, härlig, trevlig och superbra kväll!!

Tror inte du glömt nåt.
Och JAG var iallafall INTE hungrig.

Vi drack ju lite vin och en drink också....som känns av idag...
Man är inte 20 längre. Men KUL hade vi!!

Tusen Kramar till snälla herr Andersson som skjutsade hem mig och tjejerna! ♥

Kram Petra

Petra/Paradise sa...

oj! LÅter som en toppentrevlig kväll!!! Och vilken mat sen!
Den hade då jag inte tackat nej till ;)

Denna kvällen måste Anna uppskattat massor! Vilken gullig gest <3

Trevlig söndag!!
KRAM Petra

Pernilla/Trollwing sa...

Vilken underbar överraskning ni fixat! Och vilken mat!!! Jag riktigt känner hur min mage kurrar när jag ser bilderna på allt gott, jag är helt galen i sådana där smårätter, älskar buffé överhuvudtaget:)

Kram på dig!

Therese sa...

Vilken härlig överraskning, och den buffen hade jag inte tackat nej till ;-) Så kul ni måste ha haft! Här har vi soffmys å inväntar solsidan... Kram! <3

Catta/eldhexan sa...

Åh, vad roligt med en sådan överraskning! Såg riktigt mysigt ut! Fruhippa är inte så dumt, man tror ju inte att kompisarna ska hitta på något efter bröllopet så det blir ju extra överraskande! (Fick också fruhippa eftersom jag var sjuk när möhippan skulle varit, blev mycket överraskad och glad! )
Vilken snäll sambo du har, guldstjärna till honom!!!

Kram!

Anonym sa...

Fru Gidlund tackar och niger nu väntar jag på att få ge igen så kom igen nu tjejer....

Anonym sa...

Ja, en mkt trevlig kväll med god mat och härligt sällskap. Nästa gång får vi testa spelet herr och fru Gidlund fick...

KRAM J

Related Posts with Thumbnails