10 februari 2011

Äntligen pigg!

Äntligen känns det som att magsjukan är ett minne blott och det enda jag brottas med är tröttheten. Nu hoppas jag verkligen att jag slipper magsjuka länge!

I dag har jag ägnat mig åt att finjustera lite i min första uppgift till skolan. En mycket spännande uppgift och det känns skönt att den är avklarad och inskickad. Jag skulle göra en kartläggning över miljö och material som barnen erbjuds att utforska språk och matematik idag samt fundera över vad den reviderade läroplanen bör innebära för förändringar av verksamheten.

Jag fortsätter att plöja kurslitteratur, för nu väntar först ett litteraturseminarie om matematik och sedan så är det dags för ytterligare en skrivuppgift som vid första anblick ser tuff ut, får se hur den känns när jag läst lite mer.

Jag vet att ni är några stycken som saknar mina alster i bloggen, förhoppningsvis får jag lite tid för pyssel snart.

Hoppas att ni alla har en skön dag!
kram Annika

3 kommentarer:

Therese sa...

Det där kärleksreceptet tänker jag nog sno och trycka ;-) Skönt att du är frisk igen, men förstår att du är trött, det tar på :-/
Och oj vilken dröm det var att få gå loss i blomsterbutiken :-D Kram <3

Jaana sa...

Skönt att höra att du är på G igen !

leia sa...

Vad skönt att du mår bättre! Det finns inget mer läkande för själen än att pyssla så jaghoppas du får mkt tid till det i helgen ;-)

Kramelikram Veronica

Related Posts with Thumbnails