23 februari 2011

Hårdrocksgrattis!

Satt häromdagen och bläddrade igenom min kortlåda med färdiga kort. Där finns många fina och söta, men inte alls många som är i en tuffare stil. Därför tyckte jag att det var hög tid att göra ett lite tuffare grattiskort och då passar ju Harald Hårdrock och texten hårdrocks grattis från PaperMaze riktigt bra.

Jag gjorde ett kort i en av mina favvofärgkombinationer svart/vitt/rött som passar bra till lite tuffare kort och de mönstrade pappersbitarna komomer ur spillbitslådan som aldrig tycks sina.


Även denna gång har jag använt mig av MCP tekniken för att färglägga, det här är mitt andra försök. Med lite träning ska det nog kunna bli riktigt bra.

I dag har jag varit och jobbat och efter det så har jag suttit en stund med uppgiften vi har i skolan. Vet inte om jag överanalyserar frågorna, för jag får inte till det. Får se till att diskutera lite med Anna och Lina och se om de kan få mig på rätt väg!

Ha en skön kväll!
kram Annika

4 kommentarer:

TesaB sa...

:) Söt liten tuffing det där! Kalasfint tufft kort. Gillar färgerna massor. Snygg färgläggning!!!

Cathrin sa...

Coolt........jättecoolt!!

Ha en bra dag! Kram Cathrin

Barasara sa...

"Pizz" :) Kul!

Therese sa...

Kalastufft kort, perfekt till den lite tuffare tonårskillen som det annars är jätte svårt att hitta "coola" kort till :-) Önskar en fin helg, massa kramar från oss på Sockenvägen <3

Related Posts with Thumbnails