18 februari 2011

Härliga fredag och Vätterscrappen

Åh idag är det underbar fredag igen! Började 2 timmar tidigare idag, ställde upp för en kollega som har sååå ont i ryggen. Slutade jobbet vid 14 och då åkte sambon och jag till svärföräldrarna på kaffe, med oss hade vi godaste semlorna i stan som köptes på Lindströms på Torpa.

Nu har vi kommit hem, jag har hoppat i myskläderna och bloggar runt en stund. Sambon är och köper grejer till en tacogratäng som vi ska äta framåt kvällen. Sedan blir det nog ett avsnitt eller två av True blood och så på spåret så klart.

Jag vet att jag är dålig på kortfronten just för tillfället, största delen av fritiden går till studier just för tillfället. Fast den 5e mars så är det Vätterscrappen och då (om inte förr) hoppas jag få en hel massa pysslat! Det är Hildas Rum i Tenhult som anordnar och här kan du läsa mer för det finns fortfarande platser kvar. Vilka av er kommer jag att träffa där?

Ha en riktigt skön fredag kväll!
kram Annika

5 kommentarer:

Paula sa...

Åh, det hade varit mysigt att följa med på liten scrapträff. Säg till nästa gång så kanske jag kan följa med men det känns lite sent denna gången.

Ha en underbar helg!

Kram
Paula

Cathrin sa...

Du kan vara lugn för att jag kommer.....eller så blir du allt annat än lugn.....vad vet jag??

Måste testa deras semlor.....jag är semloman.....ger det att leva på det tros.

Tacogratäng låter smaskens , här blev det varma mackor med sparris och ost, inte fel det heller..

Kram Cathrin

Therese sa...

Så roligt att åka iväg så där och scrappa med andra :-) Då har du nått kul att se fram emot! Å vilket bra tips att använda silikonformar till betong/gips, det msåte jag nog testa... Ha nu en fin helg <3 KRAM

Susny sa...

Tack för din snälla kommentar i min blogg!

Och jag vill också åka på scrapträff!!

Gurkiss sa...

Ibland har man helt enkelt inte tid eller ork till att scrappa och när man pluggar tar det upp mycket av ens tid.

Hoppas att du har en fin helg.
Kram Gurkiss

Related Posts with Thumbnails