01 februari 2011

Studier

Tisdagar innebär studier nu för tiden. I går flöt allt på och jag fick en hel del gjort, i dag är det däremot segt. Ska gå ut och gå en promenad för jag hoppas att den friska luften ska ge mig lite energi.

Jag läser en bok "barn och naturvetenskap - upptäcka, utforska, lära".  Samtidgt håller jag på och skriver på en uppgift där jag ska kartlägga vilka förutsätningar i miljö och material som barnen erbjuds att utforska spårk och matematik på min förskola. Jag ska också reflektera över vad den reviderade läroplanen bör innebära för förändringar av vår verksamhet vad gäller språk och matematik, vilket kräver att jag funderar över mitt/vårt förhållningssätt och arbetssätt.

Håll nu tummarna för att jag kommer igång är ni snälla. Eller ännu bättre, har ni några tips på hur man kommer igång?
kram Annika

4 kommentarer:

annmari sa...

Lycka till med pluggandet. Kuligt att göra något annat
kram

Gurkiss sa...

Lycka till med pluggandet. Jag har tyvärr inga tips. Det kanske "bara" är att bita i det sura äpplet och sätta sig ner. Fast de fungerar inte alltid för mig heller om jag ska vara ärlig.

Ha de gott.
kram Gurkiss

chruss sa...

Det var evigheter sedan jag pluggade så jag har inga bra konkreta tips att dela med mej av men jag VET att du fixar det!

Ang mitt julkort, det där med spräckt glas, jag tycker det ser så himla platt ut, kanske för mycket ''matta'' av det mönstrade papperet eller....pjaaa, jag vet inte vad det är, men det känns så konstigt (jösses vad jag svamlar...)
kram

Therese sa...

Jag brukar belöna mig med nått skoj bara jag gör det jag måste, tex läsa nått jag vill eller se på tv eller äta godis... tyvärr lite mycket av det senare ;-P KRAM

Related Posts with Thumbnails