18 juli 2011

Balsam för själen

Det är ett uttryck som kan tillämpas på de senaste dagarna. I går förmiddag ringde min äldsta brorsdotter och undrade när hon skulle få sova över hos oss. Hon bestämde på lördag, men när jag pratade med min svägerska så insåg jag att de hade en helt annan dag i tankarna. Så de packade pippiväskorna med ombyte, pjamas, tandborste och blöjor för den lilla och så kom de hit. Båda var överens om deras föräldrar inte kunde åka snabbt nog.

Det har varit intensivt, men såååå himla roligt! Vi har hunnit med att mysa, läsa böcker, prata om livet, se på film/barnprogram på datorn, bada i badkaret, pyssla ihop en hög med bokmärken, äta kvällsmat på uteplatsen, äta äggröra och köttbullar till frukost, vattna och skörda i växthuset, hjälpa Patrick och farfar att lasta släpkärran med skräp som skulle till sortergården och i dag avslutade vi med middag på uteplatsen med hela gänget på plats. Det blev så tyst när de åkte hem!

I går förmiddag så rensade jag i min pärllåda och hittade lite roliga grejer. Har länge funderat på att göra en omgång med vinglasmarkörer och eftersom jag gillar änglar så gjorde jag dessa 12. Om jag får säga det själv så tycker jag att de blev rätt fina!

 
 

I morgon hoppas jag ha lust att röja lite i mitt hobbyrum, det behöver rensas lite och framförallt storstädas för det var ett tag sedan! Sedan när det är gjort hoppas jag att pyssellusten kommer tillbaka på allvar. Så har ni lite inspiration över så skicka den till mig.

kram Annika

9 kommentarer:

Jaana sa...

Så snygga ! Och jag har njutit av att läsa om dina sköna sommardagar ! Själv far jag till Lidköping i övermorgon, ser fram emot det !

Linda/Pieces by Pieces sa...

Men ooooh, vad söta änglar du gjort! Ja du, nu får faktiskt solen komma på Smålandsbesök:) Lycka till med pysselstädning - det blir lite extra mysigt att sitta där när det är fint iordning!

Kram Linda

Anita sa...

Hej vännen!
Vad underbart att få låna de där goa tjejena någon dag. Ni hade det härligt, förstår jag.
Underbara änglar. Gör du på beställning? Fick habegär till dom. :o)
Stor kram till dej

Therese sa...

Hi hi kan tro att alla haft skoj då de små varit hos er, de, ni och särskilt deras föräldrar har nog fått lite balsam för själen ;-) För oj så uppskattat det är att låna ut barnen ett dygn eller två så man hinner sakna dem *ler* Och änglamarkörerna till glasen är så fina! KRAM

Helena sa...

Vilka helt underbart fina vinglasmarkörer.
Pajen är ljuvlig och lätt att göra.
Jag gör ett vanligt pajskal som jag när det kallnat fyller med en kräm gjord av 250 g mascarpone,2 dl cremé fraich och 1 dl lemon eller limecurd.
Sen lägger jag 1l skivade jordgubbar ovanpå och strör över flagad mandel.
Klart att servera.=)
Ha en skön tisdag vännen!
Kram

Helen sa...

Vad fina glasmarkörer du gjort! "Kjolen" är ursöt:)

Hildas hem - Sofia sa...

Vad söta de blev! Små änglar i fina färger!

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Sara-SaGam sa...

Åh så fina! Kanske sälja dom till förmån för rosa bandet ;-)

E sa...

Dom blev ju super söta! Fint när du har gjort en i varje färg.
Kram

Related Posts with Thumbnails