03 juli 2011

Jul i juli

Jag hade ju som ambition att göra ett julkort i veckan även det här året, det höll i 6 veckor och sedan har det inte blivit något alls. Jag har fått några önskemål om att göra och visa julkort så i går kväll så gjorde jag faktiskt 3 stycken snarlika. De är gjorda efter 3 olika utmaningar från min julkortsutmaning 2011.

Så istället för ett kort i veckan så uppdaterar jag med julkort när jag har några att visa och efter utmaningarna i listan så skriver jag vilken vecka de är gjorda och med en hänvisning till det aktuella kortet. Jag tror att det blir en bra grej och det blir spännande att se hur många jag får ihop innan året är slut.

I dag visar jag kortet som jag gjorde efter utmaningen "använd diecuts på julkortet". Jag har använt min nyinköpta spellbindersdie och utstansade snöflingor.


kram Annika

5 kommentarer:

Maria sa...

Jag hade precis samma ambition och av det blev intet efter några veckor.
Kanske dags igen? Vädret och lusten får avgöra.

Maria

annmari sa...

hihi, då höll mitt lite längre :-)
Fast jag fyller på veckorna vartefter så jag hoppas jag kommer i fatt innan jul
kram am

.::CaRiN::. sa...

Hej Annika! Vilket fint julkort! :D Stilrent med mysig julkänsla! Smart att börja redan nu, just julkorten brukar det bli stressigt med! :) Kul tips om Gunnar Grodans semestertips också, dom ska jag läsa på! ;) Du undrade över mina stämpelmotiv och de till sommarkorten är digitala stämplar från Bugaboostamps, rekommenderas! :D Ha en fortsatt fin söndagskväll! Kram!

Therese sa...

Åhhh detta var precis vad jag behövde i dag, en uppmuntrande dos jul - tack för det vännen!!!! Å tack goa du för att du tipsade om Gunnar *ler* Hoppas du njuter av livet och att solen skiner på dig och de dina <3 KRAM

Sara-SaGam sa...

Jag hittade dina julkortsutmaningar häromdagen när jag gjorde avancerad omorganisation av mitt pysselrum. Men något julkort har det inte blivit...
Ska försöka rensa ut lite julstämplar och sälja på loppisen i GBG till hösten.

Related Posts with Thumbnails