09 augusti 2011

Födelsedagskort i gult och turkost

På jobbet är det tillbaka till verkligheten igen. Det är intensiva veckor även om det inte är så många barn. I går kväll hade vi avdelningsmöte och imorgon är det upptaktsdagar med skoldirektören mfl direkt efter mitt pass i barngrupp och idag och på fredag stänger jag. Jag menar inte att gnälla, för vi har bra arbetstider inom barnomsorgen, men det känns att jag haft en lång semester.

Ute står regnet som spön i backen och jag längtar efter sommar och sol! Jag hoppas verkligen att vi ska få njuta av många fler soliga och fina dagar.

I dag tar vi en paus med julkorten och istället visar jag ett grattiskort jag gjort med en av de nya Gorjussgirl stämplarna. De nya stämplarna är lite större än de "gamla" och riktigt roliga att färglägga. Jag har använt en av mina favvo färgkombinationer gult och turkost som jag blir glad av.


Det skulle vara roligt att försöka göra kort i era favvo färgkombinationer, så nu undrar jag; Vad har ni för favvo färgkombinationer?
kram Annika

8 kommentarer:

Emelie sa...

Surerfint som alltid! Jag är svag för blå nyanser när jag färglägger. Har svårt att säga en favorit beror på vilket humör jag är på.
Ha en skön dag! hoppas att du inte regnar bort på jobbet.
Kram Emelie

TesaB sa...

Åhhhhh, efter att ha sett det här är det definitivt gult och turkost! Man blir alldeles lycklig av glada färger och söt stämpel!

Maria sa...

Håller med, snygg färgkombination och du är en fena på att färglägga.

Maria

Linda/Pieces by Pieces sa...

Underbart kort i härliga färger! Du har fått till "blänket" i håret helt otroligt snyggt! Mina favvofärger är beige/blått!

Kram Linda

Anna J sa...

Vilket snyggt kort! Fint med gult och turkost!
Vart har du köpt de nya gorjuss-stämplarna? Jag var inne på Funky kits men hittar bara de "gamla".

Min favvofärg är limegrönt. Det gör du inte mycket i, en utmaning kanske?! =)
Kram Anna

Therese sa...

Verkligen läckert! Gillar färgkombon. Lila och rött är en annan favorit, liksom brunt och turkost. Jag slår även ett slag för knalliga färger i kombination med svart! Men allt du gör är ju vackert :-D KRAM

Men en utmaning, att göra något i svartvitt, samt grå nyanser och få det spännande och tilltalande - klarar du det?! Ja då utser jag dig bums till drottning av kortmakeri ;-)

Anonym sa...

Idag har jag en tröja med mörkblå o rött- oväntat snyggt! Kommer du ihåg den färgcirkeln vi hade på jobbet, de färger som lyfter varandra, det kanske kan va något har för mig att lila o gult ska va schysst ihop?! Kram Lina

Chris_P sa...

Superfint!!! Vilken fin blogg du har! Hit kommer jag fler ggr!!

Related Posts with Thumbnails