23 augusti 2011

Glad på en tisdag!

Tisdagar är vanligtvis en dag jag tycker vi borde hoppa över i almanackan. Fast idag kan man inte vara annat än glad när man har fått en sådan här fin present i brevlådan!

Det är blombroschen jag vann hos Inola och i mina favvofärger dessutom. Åh så glad jag blev och tusen tack igen Ingrid. Den kommer att bli ursnygg på en svart tröja, kofta eller scarves. Nästan så att jag längtar efter höstkläderna (fast bara nästan, sommaren får gärna vara kvar ett tag till).

Jag hade tänkt att komma igång med lite pyssel i pysselrummet idag, men det bidde inte så. Istället flyttade jag saker mellan de olika datorerna och passade på att rensa en massa som jag sparat ner i diverse mappar. 

I dag har vi börjat lite smått med vårt vattenprojekt på jobbet. Det ska bli så himla roligt och barnen har så mycket kloka funderingar och svar på saker och ting. När vi satt och pratade med barnen om vad de kan och vet om vatten så kom vi in på ämnet snöflingor. Jag tyckte att det var ett toppenbra ämne, men att vi kanske skulle vänta tills det blev vinter och fortsätta diskussionen då, men det ville inte barnen. Så vi googlade för att hitta lite närbilder på hur snöflingor kan se ut och barnen funderade över varför de såg olika ut. Tillsammans kom de efter en stunds överläggning överens om att det är för att de kommer från olika länder. Så när snön kommer så står vi redo med ett mörkt skynke, luppar och förstoringsglas för att titta närmare på hur Sveriges snöflingor ser ut.

Nu väntar en härlig dusch innan jag ska se på True talent. Hoppas att det är ett bra program!

Ha en fortsatt skön vecka.
kram Annika

1 kommentar:

Petra/Paradise sa...

*hahahaha* Vilka härliga funderingar och tankar barn har! Hur härligt som helst!!
Men det är ju sån härlig tanke! Att snöflingorna skulle komma från olika länder! Så himla sött!!! <3

Förresten! Grattis till broschen!! Den är jättefin! :D

Ikväll fick jag lite höstkänsla inombords..å vet du? Jag trivs! Nu syns inte dammet i varje hörn lika mycket längre å lamporna i fönstrena gör sitt jobb igen :)

Men attsingen får jag säga..för den 1 okt är det Skördefesten på Öland och vi åker ju varje år...TYPISKT!!!! Alltid är det något :(
buhuuuuu!!!

Många kramar till dej Annika!

Ps: Underbart fin header! Och nytt, härligt namn på bloggen! Kort & Gott...perfekt ju! :D

//Petra

Related Posts with Thumbnails