11 september 2011

En fin dag

Släktträffen igår var lyckad! Vissa träffar jag oftare och andra mer sällan, men det var väldigt roligt att träffa alla igen och några för första gången.

Dagen började med en känslosam stund på kyrkogården. Jag la (äntligen) dit stenen som jag länge haft liggandes här hemma och texten blev kort och gott SAKNAD!


För det är hon sannerligen. Dessutom la min kusin Marika dit en bukett blommor som var från oss alla och den var så fin och så passande för min mamma som älskade blommor. Dessutom tände min morbror ljus.


Sedan gick vi bort till minneslunden för att lämna en bukett blommor och ägna en stund åt att minnas mormor och morfar.


Det här blev en fin start på dagen och väl i Norrahammar följde en dag fylld av minnen, ett bildspel med gamla foton, bläddrande i gamla fotoalbum, gamla och nya bekantskaper och många goda skratt. TACK till alla som var med och gjorde dagen till det den blev! Jag vet att det är flera av er som kikar in här.

kram Annika

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Vilken underbart fin sten med en gripande text..jag hade nog börjat gråta om jag hade sett en sådan sten liggandes på någons grav.

Jättefint inlägg idag gumman!

Många kramar Petra

Sockergrynet sa...

Vilken vacker sten!
Stor KRAM!

Therese sa...

Gripande vackert. Stenen är underbar liksom orden. Fin start på släktträffen utan tvekan!!! På detta sättet fick de som inte längre finns med ändå vara med på ett hörn...
Och så många fina kort du sprutar fram bokstavligen, förundras ständigt över din kreativitet. Mys nu i soffan så du inte blir sjuker <3 KRAM

Related Posts with Thumbnails